Riinuška Kokaõpilane 2013-06-14 02:25:00 |
Vabandan, kui selline teema on juba olemas (otsinguga ei leidnud, Pille võib vajadusel ehk ümber tõsta). Sooviksin saada retseptisoovitusi tervislikele toitudele, mida tööle lõunaks kaasa võtta. Mikrolaineahi on olemas, nii et võimalik on ka toitu soojendada. Olen ise siiani valmistanud nt tatraputru erinevate lisanditega, riisiroogi, salateid jne (kuna gluteeni ei talu, siis nisutooted - sh pastaroad - jätaks esialgu kõrvale), aga menüü tundub ikkagi kuidagi üksluine. Kas on näiteks mingisuguseid köögiviljaroogi, mille valmistamine ei võta liigselt energiat ja aega, mida keegi soovitaks? Magustoidusoovitused (tervislikud) on samuti teretulnud :) Ise olen siiani puuviljadega piirdunud, aga kui keegi oskaks pakkuda midagi kerget ja maitsvat, oleksin igati tänulik. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-14 16:34:32 |
Riinuška:
Riinuška, tõstan siia!
Vabandan, kui selline teema on juba olemas (otsinguga ei leidnud, Pille võib vajadusel ehk ümber tõsta). Sooviksin saada retseptisoovitusi tervislikele toitudele, mida tööle lõunaks kaasa võtta. Mikrolaineahi on olemas, nii et võimalik on ka toitu soojendada. Olen ise siiani valmistanud nt tatraputru erinevate lisanditega, riisiroogi, salateid jne (kuna gluteeni ei talu, siis nisutooted - sh pastaroad - jätaks esialgu kõrvale), aga menüü tundub ikkagi kuidagi üksluine. Kas on näiteks mingisuguseid köögiviljaroogi, mille valmistamine ei võta liigselt energiat ja aega, mida keegi soovitaks? Magustoidusoovitused (tervislikud) on samuti teretulnud :) Ise olen siiani puuviljadega piirdunud, aga kui keegi oskaks pakkuda midagi kerget ja maitsvat, oleksin igati tänulik. |
|