Tiina Abikokk 2012-08-30 00:28:53 |
Ma ei tea, ka siin oliivide teemat on, aga küsimus selline, kuidas säilitada oliive päast pakendi avamist? Imehead oliivid on, aga poolt kilo korraga ära süüa ikkagi ei jaksa. Oliivid olid vaakumpakendis. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-30 18:31:42 |
Oliivid klaaspurki, oliiviõli või soolvesi peale. | |
Ilse Abikokk 2012-08-30 19:04:03 |
[1quote]Oliivid klaaspurki, oliiviõli või soolvesi peale.[/quote] Ma panen veel hakitud küüslauku ja mõned tüümiani või pune oksad lisaks;) ja sortsu balsamico't ja oliiviõli, nii et kataks oliive. Säilivad hästi ja maitsevad veel paremini:D | |
Tiina Abikokk 2012-09-02 01:22:44 |
Tänan! Panin soolvee alla purki, natuke oli oliividel oma vedelikku ka alles. Nii hea on purgist õngitseda nüüd :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-02 17:07:16 |
Ilsu:
Ilsu, see läheb juba oliivide marineerimisena arvesse - ma teen seda tihti, kui oliive "üle jääb". Aga kui soolvees hoida, siis võib täna teha ühe marinaadiga ja ülehomme teisega jne ;)
Pille:
Ma panen veel hakitud küüslauku ja mõned tüümiani või pune oksad lisaks;) ja sortsu balsamico't ja oliiviõli, nii et kataks oliive. Säilivad hästi ja maitsevad veel paremini:DOliivid klaaspurki, oliiviõli või soolvesi peale. |
|