Pille Nami-Nami peakokk 2013-10-24 22:40:23 |
Sirguvad Söögisellid Tartus https://www.facebook.com/events/610911502283875/ Neljapäeval, 31.oktoobril 2013 Tartus Maitseelamuste Kojas kell 14-19 Seminar-töötuba: Mahe ja kohaliku toidu kasutamine kodundustundides. [b][/b] Antakse praktilisi näpunäiteid ja jagatakse kogemusi kuidas käsitöö ja kodundustundides rohkem rääkida, tutvustada ja kasutada mahedaid ja kohalikke tooraineid. [b][/b] Päevakava: - Ly Kaups, Reet Kokovkin - mahetoote ja kohaliku toote eelised, lühike tarneahel, hiidlaste praktilised kogemused, projekti Sirguvad Söögisellid tutvustus. Miks käsitöö-kodundusõpetaja peaks teadma rohkem mahe ja kohalikust toidust. - Tauno Laasik,– miks kasutada mahetooteid koolitunnis, ülevaade Tartu mahetootjatest. Metsa-aia tooted koolitunnis, klassi akna peal. Kuidas teha kodundus tund loovtunniks. Kuidas rääkida eesti, tartumaa, rahvuslikust köögist põnevalt. - Triinu Akermann – koostame ise retsepti kohapeal olemasolevatest mahe toorainetest, mõtleme retseptidele nimed, analüüsime kuidas „müüa“ maha see õpilastele. - Mahe virgutuspaus Kooskokkamine Tauno Laasiku ja Triinu Akermanniga: Jõulud käes! Põnevad, loovust arendavad retseptid kodundustundidesse. Retsepte Tartumaalt, Peipsi äärest jne. Sihtgrupp: lasteasutuste (eelkõige koolid, asenduskodud jt) käsitöö- ja kodundusõpetajad ning huvijuhid või kokandustunde andvad isikud. Kaudseks sihtgrupiks on käsitöö- ja kodundustundides osalevad lapsed. Kohtade arv on piiratud! Registreerimiseks kirjuta: maitseelamuse.koda@gmail.com või helista 53934648 hiljemalt 29.oktoobril. Koolitus on osavõtjatele tasuta, sest seda toetab Põllumajandusministeerium, läbi viib Hiidlaste Koostöökogu. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |