Amanda-Riin Kokaõpilane 2012-01-11 14:31:17 |
Kolm ühes ehk kohvik-restoran-vinoteek. Koht, kuhu ma ei suutnud sisse asutmata jätta, sest sisse kiigates nägi see välja nagu üks tavaline Itaalia pitsa-pastaresto väikelinnas. Nagu päris! :) Kuna olime eelnevalt söönud õhtust, siis otsustasime leida kõhus koha tordilõigule. Mina tellisin aukartust äratava suurusega Pavlova maasikate ja kiividega. maasikaid ei olnud just ülearu palju, aga selle hinna sisse talvise hinnaga maasikaid rohkem ei mahuks ka. Pavlova oli täpselt nagu peab-soovitan. Elukaaslane võttis koogi nimega Emma-sellel pikemalt ei peatuks. Joogiks võttis kuuma šokolaadi, mis oli paks ja kisselline (mehele väga meeldis), mulle meeldis mu espresso :P. Veel ostsime kaasa 2 sorti kuhjakesi (nime ei mäleta), mis meenutavad sisult natuke rummikooki ja ongi tehtud sarnastest ainetest, aga maitses hoopis teisiti. Peaaegu nagu kommi eest-jällegi mulle meeldib väga (hetkel põses üks amps). Hinnad: arve oli uskumatult väike ostetu kohta. Mõnes teises kesklinna kohvikus oleks olnud see kindlasti poole suurem. Kahtlustan, et hinnad muutuvad peagi. Lähen kindlasti ka pitsat sööma, sest minu elu ainsad väga head pitsad on söödud Itaalias ja Hispaanias ja ma loodan väga, et pitsa Il Giocos vastab interjöörile. Teenindaja oli imearmas ja sobis Il Giocosse. Ta ei olnud just koogispets(pavlova ei öelnud talle midagi, pigem näis see talle sefiirina), aga ta oli äärmiselt sorav, püüdlik ja sõbralik. Kui mul oleks kohvik, siis ma tahaksin, et ta töötaks minu kohvikus. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-11 14:38:58 |
Aitäh, Amanda-Riin! Üks korralik arvustus (autoriks Heidi Vihma) oli ka Sekretär.ee lehel: Klaaspärlimäng Tallinnas ning Tassike.ee blogi Marju on sellest kirjutanud Facebookis. P–K 8–24, R 8–1, L 8–2 | |
Amanda-Riin Kokaõpilane 2012-01-15 22:46:47 |
nii, annan siis teada oma pitsasöömingust. Me võtsime kaasa juustupitsa (3 või 4 juustu) ja parma singi ja rukola pitsa. Juustud olid ses mõttes nagu naljakalt, et suitsujuust ja sinihallitus olid segamini ja seetõttu ainus maitse oli sinihallitus, mina oleks need kaks küll eraldi pooltele pannud. Põhijuustuna oli kenastii mozzarella kõikidel pitsadel.Tainas oli täpselt minu ja Parma oli ülihää, sest see saab nii hää olla ainult juhul, kui toodud Itaaliast ja on värskelt lõigatud, mida poest peaaegu pole võimalik Eestis saada, sest lihtsalt nii harva ostetakse meil. Tomatikaste, mida põhjal kasutati, oli samuti hea. Kui ma üldse pitsat söön, siis toon selle edaspidigi sealt. Vaatasin vilksamisi laudadele, et mida siis teised söövad ka (koht oli puupüsti täis nimelt), aga ma arvan, et jään pitsa juurde ka edaspidi, kui just ei satu midagi positiivset kuulma. | |