AASTA AED 2011

Ilse
Abikokk
2011-12-05 15:05:35
PALJU ÕNNE MEIE PEAKOKALE! Ja siia nüüd jaga palun meile ka kuidas ühest aiast teha kauneim aed :)

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-05 16:57:18
Ilsu:
PALJU ÕNNE MEIE PEAKOKALE! Ja siia nüüd jaga palun meile ka kuidas ühest aiast teha kauneim aed :)
Aitäh, aitäh, armas Ilsu :) See aiaprojekt on rohkem Kristjani rida, mina olen käskija-kamandaja-nõudja rollis olnud, aga tõesti juhtus nii, et me aed sai 2011. a. Aasta Aia tiitli ajakirja Kodu & Aed "Kodu kauniks" konkursil :) Täpsemalt saab aiast lugeda detsembrikuu ajakirjanumbris :) PS Me ise ka väga elevil, sest kandideerisime omast arust vaid Noore Aia tiitlile - aia rajamist ju alustasime juunis 2009, aga läks siis niiviisi

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2011-12-05 17:06:01
Pille:
Ilsu:
Aitäh, aitäh, armas Ilsu :) See aiaprojekt on rohkem Kristjani rida, mina olen käskija-kamandaja-nõudja rollis olnud, aga tõesti juhtus nii, et me aed sai 2011. a. Aasta Aia tiitli ajakirja Kodu & Aed "Kodu kauniks" konkursil :) Täpsemalt saab aiast lugeda detsembrikuu ajakirjanumbris :) PS Me ise ka väga elevil, sest kandideerisime omast arust vaid Noore Aia tiitlile - aia rajamist ju alustasime juunis 2009, aga läks siis niiviisi
Nii Äge! Mul lugu loetud ja tead, niipalju sain inspiratsiooni :) Pildid olid ka head ja ülevaatlikud. Ma nüüd ei jõua ära oodata millal see sadamata lumi ära sulab, saaks aeda juba :) See pottidega kasvuhoone on meil niikuinii järgmisel hooajal plaanis ja see liivakasti mõte ... laia äärega, hakkas ka mulle meeldima :) Ja see mõte, et kõik peaks söödav olema on ka inspireeriv :) Kanu nad mul ei luba, kuigi ma sellest olen rääkinud. Lapsed arvavad, et need lõpetavad kaisus, mitte potis :P Igaljuhul mulle tundub, et auhind sai õigesse kohta! Tervitused Aednikule :) Ja veelkord Palju Õnne!

Ilse köögis

Üllekas
Abikokk
2011-12-05 20:42:23
Oi, kui lahe! Palju õnne! Nüüd tean, mida järgmine kord ämma juures teen. Lasen tal kohe ajakirja lauale mind ootama panna ;)
Ilse
Abikokk
2011-12-05 21:26:21
http://www.maaleht.ee/news/uudised/elu/fotod-kaunim-kodu-ja-aed-on-selgunud.d?id=62787472

Ilse köögis

Seenekas
Abikokk
2011-12-06 19:00:40
Tublid, kulla Pille ja Kristjan ja muu pere. :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-05 01:07:58
"Kui võtta eeskuju, siis ikka parimatelt! Pille Petersoo ja Kristjan Kalda koduaed pärjati mullu Aasta Aia tiitliga (loe ajakiri Kodu & Aed, detsember 2011). Ja kuna Pille on teadupärast Eesti suurima kokandusportaali nami-nami.ee eestvedaja, siis on selles aias mõistagi oivalised peenrakastid." Täpsemalt ja põhjalikumalt on meie toredatest peenrakastidest-kastpeenardest juttu ajakirja Kodu & Aed äsja ilmunud erilehest "Tee ise" (suvi 2012). Juuresolev foto on tehtud 2 aastat tagasi, korjan parasjagu rediseid.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-04 22:04:43
Kristjan pildistas me sügisvärvides aeda ja tegi sellise blogipostituse

Oliivipuu
Abikokk
2012-09-07 02:30:20
Väga meeldivad kastikesed! Sooviksime teada, kas need kastid on ka seest vooderdatud? Mulle väga meeldiks niisugune variant, kuid kas soojas kliimas oleks see mõeldav? Kas peenar liigselt ei kuiva, kui ta nii üleval on? Ja kui kasta, kas vesi ei riku seinu?