Ilse Abikokk 2011-11-19 12:04:54 |
Algatan siin omavoliliselt uue teema:) Kui sõira teha või näiteks paneeri jääb hulgaliselt head kraami üle. Olen kasutanud seda ikka pannkookide küpsetamiseks aga äkki on veel vadaku kasutamise võimalusi? Otsingus ka ma vadakut ei märganud. | |
Tiina Abikokk 2011-11-19 12:18:29 |
Olen kasutanud pärmitaigna vedelikuna. Andis kergelt hapuka meki saiale. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Liisi Abikokk 2012-07-22 02:24:22 |
Sõira tegemist üle jäänud vadakust valmisid ülihead pannkoogid | |
Kärt Abikokk 2012-12-23 12:42:49 |
Selline küsimus, et kas vadaku võiks ära külmutada ideega, et teen sellest pärmitainast umbes nädala pärast? Või rikub sügavkülmutamine selle ära? | |
Põrnikas Abikokk 2012-12-26 00:20:25 |
Kärt:
kusagilt netiavarusest loetust on meelde jäänud, et võib. ise katsetanud pole ja täpset allikat ei mäleta. Selline küsimus, et kas vadaku võiks ära külmutada ideega, et teen sellest pärmitainast umbes nädala pärast? Või rikub sügavkülmutamine selle ära? |
|