Vadak

Ilse
Postitusi: 730
Abikokk
2011-11-19 12:04:54
Algatan siin omavoliliselt uue teema:) Kui sõira teha või näiteks paneeri jääb hulgaliselt head kraami üle. Olen kasutanud seda ikka pannkookide küpsetamiseks aga äkki on veel vadaku kasutamise võimalusi? Otsingus ka ma vadakut ei märganud.

Ilse köögis

Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2011-11-19 12:18:29
Olen kasutanud pärmitaigna vedelikuna. Andis kergelt hapuka meki saiale.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Liisi
Postitusi: 955
Abikokk
2012-07-22 02:24:22
Sõira tegemist üle jäänud vadakust valmisid ülihead pannkoogid

Liisi Blogi

Kärt
Postitusi: 503
Abikokk
2012-12-23 12:42:49
Selline küsimus, et kas vadaku võiks ära külmutada ideega, et teen sellest pärmitainast umbes nädala pärast? Või rikub sügavkülmutamine selle ära?

Kahekesi Kalamaja köögis

Põrnikas
Postitusi: 435
Abikokk
2012-12-26 00:20:25
Kärt:
Selline küsimus, et kas vadaku võiks ära külmutada ideega, et teen sellest pärmitainast umbes nädala pärast? Või rikub sügavkülmutamine selle ära?
kusagilt netiavarusest loetust on meelde jäänud, et võib. ise katsetanud pole ja täpset allikat ei mäleta.