Zapxpxau Abikokk 2011-10-03 16:47:05 |
Puhastusvahenditest rääkides, isa tegi meil kord nii - suras kokku Cillitit, Cifi, torupuhastusvahendit, seda hullult vänget WC puhastusvahendit ja veel midagi mis käepärast just oli... aga kõrbenud rasv sulas ahjuukselt lahti. Universaalkompott. | |
Blondie Abikokk 2011-10-03 21:21:29 |
Zapxpxau:
Ma kardaks pauku :D (Ilmselgelt pole keemias tugev) Puhastusvahenditest rääkides, isa tegi meil kord nii - suras kokku Cillitit, Cifi, torupuhastusvahendit, seda hullult vänget WC puhastusvahendit ja veel midagi mis käepärast just oli... aga kõrbenud rasv sulas ahjuukselt lahti. Universaalkompott. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-02 21:34:03 |
Mina keetsin täna oma põhjakõrvetatud potti (piimakissell!!!) alustuseks sidrunimahlaga segatud veega ja siis 30% äädikaga segatud veega. Natuke tuli kaapida ka, aga puhtaks sain :) | |
Vernanda Abikokk 2013-03-03 10:27:21 |
ma keetsin ka kunagi umbse musta kihi potile põhja. ja siis otsisin interneedusest, ja leidsin soovituse keeta piimaga. ja uskumatane, aitas... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-03 11:54:02 |
Vernanda:
Kuna ma selle poti piimaga põhja kõrvetasin, siis ma ei hakanud piimaga katsetama ja üleüldse see tundub natuke utoopiline, aga no Sinu sõnas ma jälle ei kahtle. Võib-olla kunagi katsetan :)
ma keetsin ka kunagi umbse musta kihi potile põhja. ja siis otsisin interneedusest, ja leidsin soovituse keeta piimaga. ja uskumatane, aitas... |
|
Akaatsia Abikokk 2013-03-15 02:46:42 |
aitab ka jämeda söögisoolaga nühkimine ja sooda-äädika seguga leotamine | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-23 19:47:55 |
Mul on üks imeilus uus haudepott, mille ma kogemata eile juba põhja kõrvetasin. Pikk leotamine ja puuspaatliga trügimine väga ei aidanud, aga soodaveega kuumutamine aitas küll (vesi+söögisooda siis). | |
<< < 1 | 2 > |