Valeria Kokaõpilane 2011-07-29 11:48:56 |
tahaksin teada kas keegi teab kuidas ise martsipani teha . kuna koguaeg seda ise osta tuleb suhteliselt kulukas sis ma mõtlesin et äkki tuleks ise tehes odavam . :D | |
Põrnikas Abikokk 2011-07-29 12:32:35 |
Valeria 29.7.2011:
olen kunagi Perenaine.ee leheküljel oleva retsepti järgi teinud. praegu leidsin sealt sellise, ehkki mul tunne, et ise tegin mingi muu järgi, kuhu käis munavalge ka sisse. hea tuli küll.. kuigi ma pole kindel, et väga odav - mandlid ju ikkagi üsna kallid. tahaksin teada kas keegi teab kuidas ise martsipani teha . kuna koguaeg seda ise osta tuleb suhteliselt kulukas sis ma mõtlesin et äkki tuleks ise tehes odavam . :D |
|
Valeria Kokaõpilane 2011-07-29 15:14:45 |
Põrnikas:
aitäh Põrnikas , proovisin kohe selle järgi ja väga hea tuli .
ei tea jah seda odavuse asja . kuigi maitse on sellel küll parem tuli see ikkagi kallim . :D Valeria 29.7.2011:
olen kunagi Perenaine.ee leheküljel oleva retsepti järgi teinud. praegu leidsin sealt sellise, ehkki mul tunne, et ise tegin mingi muu järgi, kuhu käis munavalge ka sisse. hea tuli küll.. kuigi ma pole kindel, et väga odav - mandlid ju ikkagi üsna kallid.tahaksin teada kas keegi teab kuidas ise martsipani teha . kuna koguaeg seda ise osta tuleb suhteliselt kulukas sis ma mõtlesin et äkki tuleks ise tehes odavam . :D |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-29 15:48:46 |
Oh, Valeria, teema oli ju täitsa olemas. Tõstan sinna ümber ja kustutan siinse ära.
Põrnikas:
munavalgega retsept on siinsamas Nami-Namis.
olen kunagi Perenaine.ee leheküljel oleva retsepti järgi teinud. praegu leidsin sealt sellise, ehkki mul tunne, et ise tegin mingi muu järgi, kuhu käis munavalge ka sisse. hea tuli küll.. kuigi ma pole kindel, et väga odav - mandlid ju ikkagi üsna kallid. |
|