Postitusi: 5
Tiitel: Kokaõpilane
2011-08-02 12:29:25 |
Kuidas kõvastunud fariinsuhkru uuesti pehmeks saab? pane kotti leiva viil |
2011-07-29 15:14:45 |
Põrnikas:
aitäh Põrnikas , proovisin kohe selle järgi ja väga hea tuli .
ei tea jah seda odavuse asja . kuigi maitse on sellel küll parem tuli see ikkagi kallim . :DValeria 29.7.2011:
olen kunagi Perenaine.ee leheküljel oleva retsepti järgi teinud. praegu leidsin sealt sellise, ehkki mul tunne, et ise tegin mingi muu järgi, kuhu käis munavalge ka sisse. hea tuli küll.. kuigi ma pole kindel, et väga odav - mandlid ju ikkagi üsna kallid.tahaksin teada kas keegi teab kuidas ise martsipani teha . kuna koguaeg seda ise osta tuleb suhteliselt kulukas sis ma mõtlesin et äkki tuleks ise tehes odavam . :D |
2011-07-29 11:48:56 |
tahaksin teada kas keegi teab kuidas ise martsipani teha . kuna koguaeg seda ise osta tuleb suhteliselt kulukas sis ma mõtlesin et äkki tuleks ise tehes odavam . :D |
2011-07-28 11:16:24 |
kuna mul tuleb varsti sünnipäev , sis otsisin erinevaid kooke mida teha , lõpuks otsustasin teha juustukoogi , aga kuna õe mees on suuuuuuur tosca fänn , mõtlesin et teen tosca ka veel eraldi ja olen ammu tahtnud seda proovida. aga selline küsimus et kuna ta on armund pagaripoiste toscasse sis kuidas saada eriti seest mahlane ja pealt krõbe . ja kas te arvate kui see seisaks üle öö kas sis läheks mahlasemaks :D |
2011-07-26 18:32:23 |
tahaksin teada toidu blogidest kus on palju magusate asjade retsepte . nagu on heleni oma . mitte kõik , vaid just erinevalt kauńistatud kooke , huviavaid retsepte jm. sellist |