"Must see" kohvikud Tartus

Põrnikas
Abikokk
2011-03-15 21:59:22
Pisi-Pisi:
Kas Maailm on veel/uuesti avatud? Kui viimati sinna ukse taha juhtusin, oli seal remont. Maailm oli muidu üks mu lemmikkohti, selle all oli ka üks vahva koht, mis nüüdseks on paraku hingusele läinud (nime muidugi ei mäleta).
see vahva koht oli ilmsesti catwalk.. minu kunagine tohutu lemmik :(
Blondie
Abikokk
2011-03-16 10:13:32
Teine Maailm ja Kolme Ahvi Pubi, mis seal samas kohas nüüd on Maailma ja Catwalki asemel, kuuluvad samale omanikule, mis Crepp ja Trepp, sellest ka see korralik toit seal ilmselt - omaniku erihuvi.
Triinpvr
Abikokk
2011-03-16 16:38:02
Ma tahtsin veel öelda, et lisaks eelpool mainitud kohtadele soovitaks ma minna Vildesse, lokaali kindlasti, tervisekohvik on veel proovimata aga menüü tundub täitsa huvitav. Vilde peakokk on Nico Lontras, ta blogib ka Ning Tartu Loomemajanduskeskuses on tema abikaasa peetav kohvik Bianca, kus ma küll ka kahjuks veel käinud ei ole.

laualamp.wordpress.com

Pralinè
Kokaõpilane
2011-03-16 19:40:20
kindlasti soovitaksin, kuigi need juba mainitud: la dolce vita (itaalia köök) werner (koogid, üleval restoran) crepp (krepid, salatid) tsink plekk pang (hiinakas) tokyo (sushi) vilde ja moka on ka head kohad. kõik asuvad vanalinnas.
Blondie
Abikokk
2011-03-17 11:31:58
Kohvik Bianca on selline huvitav koht, kus menüü on tahvlil ja muutub vastavalt koka loomingulistele mõtetele põhimõtteliselt iga päev. Iseenesest too päev oli küll täitsa mõnus toit.
Silja
Abikokk
2011-04-26 12:34:05
Minu suured lemmikud on: kindlasti Crepp - võrratud road ja linna parim cr?me br?lée! järgmiseks valiksin La Dolce Vita - erilised lemmikud artišokipitsa, mereannisalat ja tiramisu. Werneris on tõepoolest koogid omal kohal ja linnast teist võistlejat väga pole. Kui veel tudeng olin ning südalinna maaliosakonna ja kontori vahet vantsisin siis oli kindel hommiku- või lõunasöök Wernerist spinati-fetapirukas ja latte. Gruusia saatkonnas olen ka alati midagi head saanud. Truffes on ka kõik road väga maitsavd olnud kuid hinna ja portsu suhe on mul küll alati sattunud viltu olema. Lõunal käies ei jõua 3e käiku ära oodata (ja ka maksta) ja ei leia, et koht pretendeeriks õhtusöökidele vaid. Shakespeare road on enamasti keskpärasema poolsed kuid nende gatering on üks linna parimaid- teine parim on Dorpat. Ülejäänud jäävad minu meelest keskpärasele tasemele ja erilisi naudinguid ei paku. Ja eelistan käia siis kõhtu täitmas nendes kohtades kus nauding on ikka garanteeritud. Proovinud olen küll kõiki südalinna kohti. Keskpärastest või ilmetutsest roogadest ei räägi... aga üheks kohtuavamaks kogemuseks on viimane ots sattunud olema Tsink Plekk Pang kus kõik road on kõik vist tehtud sama puljongisegu ja kastmega- no nii üheülbalised. Kunagi oli tore ja uus, aga tore ja uus võiks ka areneda.

Lavendlimesi.blogspot.com

Anu
Abikokk
2011-05-11 08:04:21
Vilde Tervisekohvik on ka väga mõnus. :)
Blondie
Abikokk
2011-05-11 08:49:52
Anu:
Vilde Tervisekohvik on ka väga mõnus. :)
Kuuldavasti ka üsna kallis ja väga lasterohke (st vaikset täiskasvanute olemist sinna plaanida ei tasu).
Anu
Abikokk
2011-05-11 22:00:20
Ma ei ütleks küll, et kallis. :) Ja see lasterohkus vast oleneb kellaajast. Kui ma olen käinud, siis on mu poeg ainus olnud. Samas üldse ei imesta, et seal palju lastega käidakse. Väga mõnus lastenurk ja lapsesõbralikud toidud ju ka.
Blondie
Abikokk
2011-05-12 11:28:33
Anu:
Ma ei ütleks küll, et kallis. :) Ja see lasterohkus vast oleneb kellaajast. Kui ma olen käinud, siis on mu poeg ainus olnud. Samas üldse ei imesta, et seal palju lastega käidakse. Väga mõnus lastenurk ja lapsesõbralikud toidud ju ka.
Mhmm lapsevanemate motivatsioon just sinna minna on täitsa selge :)
<< 1 | 2 >