Vincetta Kokaõpilane 2011-03-03 15:28:24 |
Tere. Siin on tõenäoliselt parim koht mul oma küsimuse esitamiseks. Nimelt - kas on Tallinnas võimalik kasutada kuskil hästi suurt ahju? Kõlab imelikult, aga tahaksin küpsetada 40-50 mini-pavlovat ja leivamuffineid. Kui leivaga saaks veel kuidagi ka tavalises koduahjus hakkama, siis pavlovatega, mis teatavasti päris kaua peavad ahjus viibima, läheks liiga keeruliseks. Pealegi oleks ütlemata mugav nad kõik ühekorraga valmis saada ja ka koos jahtuma jätta. Leivaküpsetamiseks tuleks mul kuskils sealsamas selle suure ahju ligiduses leivatainas hapnema panna, mis omakorda 12 tundi võtab. Lisada siia veel 2-4 tundi kerkimist ja poolteist tundi küpsetamist. Suures ahjus saaksin kasutada suuri muffinivorme, mitte kuueaugulist, nagu tavaliselt. Pavlovategu oleks pühapäevasel päeval, leivategu esmaspäevasel. Ühesõnaga selline hullult pretensioonikas soov on mul. Aga pole ju võimatu, et seda tõesti saaks kuskil teha, sellepärast mõtlesin igaks juhuks küsida. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-07 11:05:53 |
Vincetta, ilmselt pead sellise sooviga mõne õppeköögiga asutuse poole pöörduma. Ma ei usu, et restoranid-kohvikud võõraid jutule võtavad. Mini-pavlova beseekorvikesi olen mina küpsetanud 30 minutit (vt nt seda retsepti ja pärast küll ahju jahtuma jätnud. Nii et ei ole midagi see ahi väga pikalt kinni.. | |