Küsiksin targematelt väheke nõu... :)
Olen ennegi mõnel korral lahtiseid ahjupirukaid teinud (neid, mis enamasti kaetakse mingitlaadi munaseguga) ja seda siiani alati retsepti järgi. Kord olen munasegus kasutanud piima, kord maitsestamata jogurtit, kooresemate pirukate puhul muidugi ka rõõska koort. Nüüd tahaks ise oma retsepti järgi pirukat teha, kus munasegu sisse võiks käia kas piim või maitsestamata jogurt - mõlemad ilmselt sobiksid hästi.
Niisiis... Kumba teie soovitaksite maitse poolest? Kuna eelmistes retseptides on alati olnud ka igasuguseid muid maitseomadusi muutvaid koostisosasid, siis pole nagu suutnud aru saada, milline maitsevahe on piima või jogurtiga tehtud pirukal.
Mis teie arvates sobiks paremini singipiruka sisse?