Helleilill Kokaõpilane 2011-01-06 14:28:18 |
100% õhu- ja veekindlad anumad. Lock& Lock`i kõik plastiktooted on BPA vabad. Kõiki tooteid võib paigutada nii püsti kui ka külili. Kollektsioon koosneb erikujulistest toodetest kõikvõimalike toitude ja esemete säilitamiseks. Kollektsioonis on ka jagajatega ja sangadega karbid. Lisaks kuuluvad kollektsiooni veel munarestid, tordikarbid, vee- ja mahlapudelid jne. Tutvu toodetega! e-pood www.locknlock.ee | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-06 16:08:16 |
Helle, mul on hea meel, et neid Lock & Lock karpe saab nüüd ka Eestist osta - olen neid aastaid tarvitanud ja seni välismaalt tellima pidanud. Küll ei ole aga ilus reklaamteadet sedasi lihtsalt, ilma eelneva kokkuleppeta, foorumisse üles panna. Nami-Namis on võimalik väga soodsate hindade eest reklaampinda osta, ei pea sedasi tegema... | |
Merilin Abikokk 2011-01-06 16:57:14 |
Pille:
Veel vähem ilus on blogikommentaarides sama reklaami levitada justkui oma kogemusena! Küll ei ole aga ilus reklaamteadet sedasi lihtsalt, ilma eelneva kokkuleppeta, foorumisse üles panna. Nami-Namis on võimalik väga soodsate hindade eest reklaampinda osta, ei pea sedasi tegema... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Helleilill Kokaõpilane 2011-01-07 11:30:12 |
Tere kallid külastajad! Ei teha kellegiga vaielda, eks reeglid kehtivad tõesti ka mulle. Tegelikult olen ise neid tooteid juba 1,5 kuud kasutanud. See ei ole väljamõeldis. Ma olen lihtsalt selline kodukokkaja, et alati enne katsetan ise järgi ja siis julgen soovitada teistele. | |
Seenekas Abikokk 2011-01-07 14:36:49 |
Helleilill:
Reklaamjutt, mis reklaamjutt. Või et reeglid kehtivad "tõesti ka mulle"? Lugesid ikka need läbi ja tutvusid siinse foorumiga? "See ei ole väljamõeldis" -khm, kas tõlkeprogramm andis sellise tulemuse?
Ühesõnaga Helleililill, oled siinses keskkonnas mitte aktsepteeritava teoga hakkama saanud. Olen ka enamasti kodukokkaja, kuid ei tuleks iial sellisele mõttele, et kuhugi uude seltskonda sattudes või sulanduda soovides alustada millegi soovitamisega ehk antud juhul reklaamiga. Järeldused suudad ehk ilma ennast rohkem õigustamata ise teha.
Kusjuures pole ju paha teada, milliseid toredaid tooteid meil saada on. Enamasti me siin jagame nii positiivseid kui negatiivseid oste/emotsioone jne. Tere kallid külastajad! Ei teha kellegiga vaielda, eks reeglid kehtivad tõesti ka mulle. Tegelikult olen ise neid tooteid juba 1,5 kuud kasutanud. See ei ole väljamõeldis. Ma olen lihtsalt selline kodukokkaja, et alati enne katsetan ise järgi ja siis julgen soovitada teistele. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-07 15:01:55 |
Helelill kirjutas mulle ka meili ja kindlasti jõuame mingile kokkuleppele. Selgitan veidi (ja olen seda paljudele "kogemata reklaami teinutele" seletanud, kes on hämmastunult küsinud, et Tupperwaret kasutajad ju reklaamivad"). Minu jaoks on vaks vahet, kas Nami-Nami ka näiteks muidu väga tore ja aktiivne kasutaja K., kel postitusi juba üle 800 ja kel suur pere ja kes käib tööl ja hobi korras aeg-ajalt T. tooteid (või O. kosmeetikat või mida iganes) müüb, siin neid tooteid reklaamib (täiesti aktsepteeritav; nagu ka see, kui L. uue turu osas aktiivselt sõna võtab või keegi oma ämma/vanaonu talumune/küülikuid vahendab. Tublidele nami-namikatele on kõik lubatud, olgu see siis sõnnikumüügiteade või mingi raamatu müük või mis iganes. Hoopis teine asi on see, kui keegi tuleb lihtsalt uksest sisse ja hakkab kommertsteateid pakkuma ja seda konkreetse firma nimel. Seda juhtub oi-oi-oi kui tihti (ja sageli ma lihtsalt kustutan need teemad ära). Nende inimeste jaoks on mul siiski igati viisakas hinnakiri välja pakkuda, kus kindlasti midagi sobivat leidub. Ja juttu, et raske maj. olukord jms ka firmadel ma enam kuulda ei taha - mul on selle portaaliga siiski vägagi konkreetseid majanduslikke kulusid (domeeni maksumus, igakuine haldustasu, tasu arvutipoisile - mis peatselt oluliselt suureneb, sest pean leidma mehe, kes midagi ka ära teeb ja tähtajaliselt, lisaks veel kaudsed kulud raamatutele-ajakirjadele-toidule-fotovarustusele), ja ma ei saa eeldada, et mu vanemahüvitis või teaduri palk või elukaaslase rahakott seda alaliselt tasuma jääb. Kuna kasutajate jaoks peab see asi ka edaspidi tasuta olema, siis ainsaks võimaluseks on küsida raha siin portaalis reklaamitavate toodete eest. (See jutt ei olnud nüüd enam konkreetselt Hellele mõeldud, vaid ka kõiksugu teistele kasutajatele, kelle panuseks Nami-Nami foorumis jääb oma firma toodete reklaamimine. Jääge ikka nüüd ausaks, eks :)) | |
Oliivipuu Abikokk 2011-01-07 21:57:29 |
Tore, kui otse öeldakse ja kui külaliskasutajatena märkuste puhul ei pahanda. Arvan, et Nami-Nami on siiski nõuandva ja õpetusi jagava eesmärgiga! Tänan tegijaid otsekohesuse eest! | |