Silja![]() Abikokk 2011-11-17 13:46:36 |
Eile õhtusöögiks ahjukartulid mis said jube head, magusad (Laura) ja krõbedad koos pealevisatud peekoniga. Täna jälle õhtuks vanakoolikas- piima-makaronisupp vürtsikilu saiadega. Tuli selline isu... Peaks mõne aeglase ja pika roa ka mõnipäev tegema- muidu tuleb küll laisiku tunne peale juba. | |
Zoozi![]() Abikokk 2011-11-17 18:52:45 |
Lõunaks Emma kohupiimakreem rosinatega. Õhtul verivorst majonnesi ja tšilli-meekastmega. | |
Spiidi![]() Abikokk 2011-11-17 20:24:18 |
Ahjus küpsetatud kõrvits ja suvikõrvits küüslaugu, parmesani ja kõrvitsaseemnetega. Väga hea tuli :) | |
Narkolepsia![]() Abikokk 2011-11-17 23:01:50 |
Mul on juba pikemat aega peediisu, nii et peedisalat ja hakklihakaste jõudsid täna õhtul lauale. Kartulit aga paraku koorida ja keeta ei viitsinud, sõime riisiga. | |
Tullia![]() Abikokk 2011-11-18 09:29:52 |
Lõunaks sõin pastat riivjuustu ja oliiviõliga. Õhtuks küpsetasin väikseid pannkooke, mida sõime õunamoosiga. | |
Silx![]() Abikokk 2011-11-18 09:55:24 |
Eile õhtuks mehele minutipiffi.. ja endale karrikapsast tomatiga.
Tänane lõuna vast paar õuna ja tükk šokolaadi.. õhtusöök Helsinkis MacBeth Hallis.
Jõulupidu siis.. buffet sööming. :)
Menu
Red herring
Herring with lemon
Baltic herring with juniper berries
Smoked salmon with mustard sauce
Mushroom salad
Rosolli and sauce
Lamb and garlic aioli
Honeyed pork and cranberry relish
Boiled potatoes
Bread, butter
Turkey with rosemary-pernod sauce
Baked potatoes and roasted root vegetables
White Chocolate-gingerbreadmousse
Coffee and tea Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Eksitus![]() Kokaõpilane 2011-11-18 09:58:19 |
Tullia:
Mul jäi esimesel lugemisel sõna pasta kuidagi kahe silma vahele ja tundus väga veider lõuna :)) Lõunaks sõin pastat riivjuustu ja oliiviõliga. Õhtuks küpsetasin väikseid pannkooke, mida sõime õunamoosiga. http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/ |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-11-18 10:18:40 |
Silx:
Tänane lõuna vast paar õuna ja tükk šokolaadi.. õhtusöök Helsinkis MacBeth Hallis. Jõulupidu siis.. buffet sööming. :) Zoozi:
Tundub, et see pikaleveninud imeilus sügis on eriti suure igatsuse jõulude järele tekitanud. Ma olen siin erinevatel põhjustel juba paar korda jõulutoite teinud (pea kogu suvi selle raamatu pärast, siis paar nädalat tagasi Selveri Jõululehe tõttu, esmaspäeval Tuuli pärast jne jne. Lisaks kuulan ma täitsa vabatahtlikult juba mitmendat päeva (või lausa nädalat) Malena Ernmani jõuluaariaid ning Bugge Wesseltofti jõuluklimberdusi. Täitsa hull, eks :) Meilgi eile õhtul verivorstid (need tillukesed ja jõhvikalisandiga), aga seda koos keedetud makaronide ja hautatud hiina kapsaga. Hiina koolitusteks valmistumise tõttu on meil neid hiinapäraseid roogi hetkel eriskummalistes kohtades :D
Õhtul verivorst majonnesi ja tšilli-meekastmega. |
|
Silx![]() Abikokk 2011-11-18 11:20:07 |
Jah, mul on ka raske uskuda, et jõulupidu... aga noh soomlaste värk. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
ErleS![]() Abikokk 2011-11-18 11:43:02 |
Ma ei ole veel üldse jõulutoitude lainel. Vaid ühe piparkoogi sõin üks päev külas olles. Esiteks ei tekita veel ahvatlust ja üldjuhul ma püüan ka teadlikult vältida jõulutoitude söömist enne detsembri keskpaika, et siis jõuluajal oleks juba igatsus verivorstide ja muu järele :) | |
<< < 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 > >> |