Karolin
Abikokk 2011-09-29 20:49:56 |
Nii täna kui eile lõunaks minu arust hästi maitsev kanaroog ja porgandisalat,riis, piim. Õhtul veel paar õuna, ja natuke ricottat kaneeli,fariinsuhkru ja pohlamoosiga. :)
|
|
Seenekas
Abikokk 2011-09-29 23:05:19 |
Kotletid lõhehakklihast kartulipudruga. Tomatisalat mulle, kaasale kiirhapendatud kurki. Magusaks šokolaadi mulle, kaasale krõbediku lõpp magusa kondenspiimaga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-30 08:35:53 |
Eile õhtul olid laual peedi-sinihallitusjuustupirukas, peedi-juustu-küüslaugusalat, viigimarjad Serrano singiga, mahlased õuna-kaerahelbekäkid, õuna-cheddari kakud ('scones'). Siider, õunamahl, vesi. | |
Tullia
Abikokk 2011-09-30 09:13:22 |
Eile lõunaks tatrapuder, õhtuks kalapulgad hapukoorega ja ohtralt tomatit. Magusaks proovisime Tere piimajäätist (pole varem seda poes märganud), kuid see ei leidnud heakskiitu. | |
Liisi
Abikokk 2011-09-30 09:30:40 |
Pasta suitsusingi ja puravikukastmega. Hiljem ingveri-sidrunitee ja 2 digestive-küpsist.
|
|
Silja
Abikokk 2011-09-30 16:15:55 |
Eile õhtusöögiks ahjulõhe jasmiiniriisiga ja jogurti-sidrunikastmega. Täna lõunaks sama teema. Ja õhtuks- üllatus-üllatus- jälle seesama ahjulõhe :) Ilmselt küll riisi asemel kartul... (no Rimis olid lihtsalt megasuured lõhed- vähemalt saab isu täis) | |
Dee
Abikokk 2011-09-30 18:26:23 |
Me hakkame kohe sööma riisi ja magushapu sealiha. | |
Zoozi
Abikokk 2011-09-30 19:28:39 |
Lõunaks bruschettad tomatiga ja viigimari kitsejuustuga. Õhtul veiselihahautis, riis. Magusaks viigimarjakook :) | |
Seenekas
Abikokk 2011-09-30 21:13:32 |
Hapukapsas ribiga. Hoolimata soojast ilmast oli selline talvetoit koos eilse kartulipudruga hiigelhea. Magusaks Vene pakijäätis, selline kus vahvel kahel pool ja sisu korralik koorejäätis. A la nagu kaheksakümnendadel Piiteris Gostinnõi Dvori Nevskaja äärest osta sai. Vat mida kohalik külapood vahel pakub. :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-30 22:21:29 |
Seenekas:
:D
Mul olid toredad külalised. Kuna leppisime küllatuleku kokku alles keskpäeval ja poodi enam ei jõudnud, siis tuli hakkama saada olemasoleva kraamiga. Soolaseks eilsest veel peedi-juustu-küüslaugusalat, veinimarinaadis kukeseened, marineeritud seafilee, lisaks Marcaire juust, Delicato kiviahjusai, näkileivad, Pilgrimi Cheddar, värske kurk, tomatisalat, lumekrabipulgad ja isetehtud majonees. Osad neist laual vaid seepärast, et toit sai otsa ja kõhud jäid veel tühjaks - nimelt venis koosistumine planeeritust palju pikemaks :)
Magusaks külmad Domino-brownie koogikesed ja rabeda tainaga õunakook.
Joogiks vein, vesi, õunamahl, tee, kohv.
Magusaks Vene pakijäätis, selline kus vahvel kahel pool ja sisu korralik koorejäätis. A la nagu kaheksakümnendadel Piiteris Gostinnõi Dvori Nevskaja äärest osta sai. Vat mida kohalik külapood vahel pakub. :) |
|
| << < 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 > >> | ||