Netcat Abikokk 2010-11-22 19:09:53 |
Olen mõelnud, et võiks olla midagi sellist nagu Parim...?
ja selle all siis vabalt loodavad alamteemad, mille kohta iganes kellelgi küsimus tõuseb, olgu see jahu, juust, tuunikalakonserv, apelsinimahl või küpsetuspaber... inimesed saaks sinna panna nii oma kogemuse mingi tooterühma parima valiku kohta ja koguneks mingi statistika.
Nagu siin juba oli küsimuse all, et millist fetat kasutada... ja minul isiklikult on tihti suur segadus teemal, mis vahet on erinevatel mascarponedel või mozzarelladel, neid on suuremates poodides nii palju erinevaid.
Oleme selliseid küsimusi, nagu oliiviõli ja palsamiäädika ja või kohta juba vastavates teemades arutanud ka, ja olemas on ju ka hea ja halva kogemuse teemad, aga see on väga raskestiotsitav ja laialivalguv viis infot hoida.
Eriti uustulnukate jaoks. Mõtlen, palju ülevaatlikum oleks võtta lahti vastav rubriik ja saada kohe plaksust ülevaade, milliseid tooteid kokandusgurud eelistavad :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Ilse Abikokk 2012-05-16 06:46:29 |
Kuskilt ei leia, äkki on täitsa olemas aga võiks olla teema ÕLID, veinid said oma teema :) milliseid keegi eelistab ja miks, õli maitsed, millised sobiksid majoneesi tegemiseks ja millised salatisse ja millised kuumakindlamad jen. See õlide teema on minu arvates sama lai kui veiniteema :D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-16 07:20:38 |
Netcat ja Ilsu, tänud heade ideede eest. Eile rääkisin jälle maailma kõige ludrima arvutipoisiga (teate, ma olen niiiiiiiiiiiii õnnetu, sest kõik minu - ja teie - head ideed seisavad selle %€#(/% arvutipoisi taga :() ja tundub, et ca nädala pärast tuleb uus versioon välja. Ma vaatan sellele veidi näkku ja siis mõtlen, kas ja kuidas foorumit restruktureerida :) | |
Annika K Kokaõpilane 2013-04-14 00:58:09 |
Kas on mingi nipp "klassikaliste" retseptide välja sorteerimiseks? On palju roogi, mille puhul on olemas yks nö tunnustatud pöhiretsept. Näiteks lasagnede juures ongi yhele retseptile nimesse lisatud klassikaline - täpselt see mida mulle vaja. Samas ma näiteks otsisin scones retsepti ja läks aega enne kui ma selle köige tavalisema yles leidsin, suure retseptikogu probleemid :) Ilmselgelt on tagantjärgi sellise lisamärkuse tegemine retseptidesse nami-nami mahukuse töttu vöimatu, aga vöibolla saaks midagi sellist tulevaste retseptide juurde lisada (näiteks ikoonike samasse ritta, kus praegu on leheke, kell, lumehelbeke jne) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-14 01:22:19 |
Annika Kits:
Annika, võtan soovi teadmiseks. Klassikalised scones-kakud on muidu need. :)
Kas on mingi nipp "klassikaliste" retseptide välja sorteerimiseks? On palju roogi, mille puhul on olemas yks nö tunnustatud pöhiretsept. Näiteks lasagnede juures ongi yhele retseptile nimesse lisatud klassikaline - täpselt see mida mulle vaja. Samas ma näiteks otsisin scones retsepti ja läks aega enne kui ma selle köige tavalisema yles leidsin, suure retseptikogu probleemid :) Ilmselgelt on tagantjärgi sellise lisamärkuse tegemine retseptidesse nami-nami mahukuse töttu vöimatu, aga vöibolla saaks midagi sellist tulevaste retseptide juurde lisada (näiteks ikoonike samasse ritta, kus praegu on leheke, kell, lumehelbeke jne) |
|
Annika K Kokaõpilane 2013-04-14 01:56:38 |
Just neid tegingi löpuks. Nendega oli muideks selline tore lugu, et Marcus oli minu eestis olles ise scones' kypsetanud (ta tavaliselt kunagi ei kypseta) ja järgmisel nädalavetusel kui kodus olin tuli tal ka isu peale. Sel korral valisin muidugi mina retsepti, sellesama millele viitasid. Kui kakud valmis said, siis ytles Marcus, et need said KYMME KORDA paremad kui tema omad!!! :) vot nii hea retsept | |