Kylli K Kokaõpilane 2010-10-15 21:18:29 |
Mul mõlgub peas üks retrohõnguline pidulaud. Meenub, et eriti peen oli tomatikoorest roos, kuid porgandiroosid ajasid ka asja ära. Ja rediseroosid, neid vist oskaks isegi teha veel. Niisugune nauditav kitsh. Sõnaga - jagage palun oma häid nippe-viiteid toidunikerdistest. Need, mis minu guugeldamisega välja tulid, jäävad küll haardeulatusest välja. Tahaks järeltehtavaid nippe. Tegelikult osaleksin meeldeldi mingil koolitusel-koosviibimisel, kus näidataks serveerimise/kaunistamise nippe. Tahaks ka müüdavaid abivahendeid katsetada, ei hakka katsetamiseks neid kokku ostma. Head toitu teen ikka nii tihti kui võimalik, kuid pidulikuks teeb laua serveering. Kas keegi on viimasel ajal sattunud metallist servjetirõngaste peale? | |
Vandiste Abikokk 2010-10-15 22:34:42 |
No näed, käsitööfoorumis mõni aeg tagasi just jagati toidu kaunistamise kohta kaunistuste tegemist puudutavat linki. Kas sellest oleks sulle abi? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-16 10:42:51 |
Kylli K:
NO kui peakski meelest minema, siis rediseroose teed nii:
(allikas)
Ja rediseroosid, neid vist oskaks isegi teha veel. Niisugune nauditav kitsh. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-16 10:53:44 |
Ja siin on samm-sammult juhtnöörid selleks, kuidas teha valgest redisest ja peedimahlast kauneid roose ning sinisest kartulist roose: Veel kaunistusideid antud blogis. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-16 10:56:25 |
Ja siin on lihtsalt pikuti poolitatud ja jäävees hoitud talisibulajupid, ka täitsa kenad: (Autor: Pille, St Louis/USA, juuni 2008 :)) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-16 10:59:27 |
Vandiste:
See on väga põhjalik link, Vandiste. Usun, et aitab täitsa Küllit praegu :) Tomatiroos on isegi olemas ;)
No näed, käsitööfoorumis mõni aeg tagasi just jagati toidu kaunistamise kohta kaunistuste tegemist puudutavat linki. Kas sellest oleks sulle abi? |
|
Kylli K Kokaõpilane 2010-10-16 18:23:34 |
Väga hea viide tõesti, täpselt see, mida igatsesin. Punane sibul ja porruroos ka seal väga kenad. Ma arvan, et porgandiroose tehaksegi samamoodi nagu see valge redise oma, talisibulad ka efektsed. Pakun, et lähipäevil sööb mu pere palju toorest redist, kurki ja tomatit, nii wannabe-roose kui kõike, mis sealt üle jääb. | |