Petu Abikokk 2014-01-11 16:33:00 |
khmeli-suneli ja tkemali on kindlasti müügil kusagil? Viimast olen ka keskturul näinud, aga esimese suhtes ei tule küll mingit pilti ette praegu. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Annenete Kokaõpilane 2014-01-11 19:51:10 |
Petu:
Khmeli - sunelit olen müügil näind maximates. Või siis keskturul turuhoones, seal nn saialeti kandis oli vanasti üks tädi, kes müüs igasugu maitseaineid , seal olen ka seda näind:-) khmeli-suneli ja tkemali on kindlasti müügil kusagil? Viimast olen ka keskturul näinud, aga esimese suhtes ei tule küll mingit pilti ette praegu. |
|
Silja Abikokk 2014-01-16 16:25:41 |
Silja:
Ise küsin- ise vastan. Suhkrukunsti uus rubriik on peotarbed ja seal on. Kahjuks küll pole täpilisi... ja helesiniseid. Aga no midagi on.
Kas Eestis kuskil müüakse paberist joogikõrsi? No teate need ilusad triibulised ja täpilised mida popid ürituskorraldajad kasutavad. Või on ehk keegi teinud sama kadalipu läbi ja leidnud hea koha kust neid tellida. Kui lihtsamat teed ei tule siis pean Amazoniga asju ajama. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-16 19:09:11 |
Annenete:
Samad sõnad, Petu, et tkemalit ostsin viimati Tallinna Keskturul peahoone ees vasakul olevast esimesest putkast, sealsamas on ka korralik valik maitseainesegusid, sh hmeli-sunelit!
Hakkad Nami-Nami uuest kokaraamatust Gruusia toite tegema, jah? ;)
Petu:
Khmeli - sunelit olen müügil näind maximates. Või siis keskturul turuhoones, seal nn saialeti kandis oli vanasti üks tädi, kes müüs igasugu maitseaineid , seal olen ka seda näind:-)khmeli-suneli ja tkemali on kindlasti müügil kusagil? Viimast olen ka keskturul näinud, aga esimese suhtes ei tule küll mingit pilti ette praegu. |
|
Petu Abikokk 2014-01-17 13:34:29 |
Pille:
kui aus olla, siis ma yritan viimasel raamatute ostmist (excl digiraamatud) vältida, mist6ttu mul ei ole seda raamatut, kogu lugupidamise juures. Kui Sa mu raamaturiiuleid näeksid, saaksid aru kyll, miks nii.
Aga pmst on Sul 6igus, jah, mul m6lkus m6ttes yks (v6ibolla) selleteemaline 6htusöök, ma usun, et ma saan Nami retseptikogu ja vbl ka muude resurssidega hakkama. Konkreetsemalt tekkis mul tolle maitseainesegu kysimus sellepärast.
Kui kylaliste hulgas on m6ni taimetoitlane, siis esimesena tuleb pähe kaks lähenemist, eksole. Teine on muidugi india. Hakkad Nami-Nami uuest kokaraamatust Gruusia toite tegema, jah? ;) http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Netcat Abikokk 2014-01-21 17:51:32 |
Kaubamaja toidumaailma kastmeriiulil oli nii palju erinevaid tkemalisid, et kui keegi oleks mu poodi tkemali järele saatnud, siis ma oleks sinna valima jäänudki. Mingeid muid asju oli veel ka (satsebeli, kui ma'i eksi jne) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-22 00:17:17 |
Netcat:
Ma nägin ka oma kohalikus lihapoes, mingi Läti firma oli. Homme vaatan nime ka.
Kaubamaja toidumaailma kastmeriiulil oli nii palju erinevaid tkemalisid, et kui keegi oleks mu poodi tkemali järele saatnud, siis ma oleks sinna valima jäänudki. Mingeid muid asju oli veel ka (satsebeli, kui ma'i eksi jne) |
|
Petu Abikokk 2014-01-22 22:33:21 |
khmeli-suneli oli täitsa olemas, nagu selgus, Sadama turul selles riiulis, kus Piprapoe kaubad käivad, teate küll. Samasuguse kilekotikese sees, nagu need nende ürdid tihti on. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Netcat Abikokk 2014-01-24 19:26:08 |
Ma olen ka kunagi Piprapoest khmeli-sunelit ostnud ja mina pettusin selle maitses nii hullusti et rohkem polegi seda üritanud soetada. Enne seda oli mul mingi vanast ajast pärit kraam, mis väga maitses, aga loomuliklt juba ammu otsa saand eks. Ja nende oma oli nagu liha ja kala. Hoopis teine asi. Aga võimalik, et selline see peabki olema, kuigi olen nagu poole kõrvaga kuulnud, et neid võib erinevaid olla. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-24 19:41:43 |
Netcat:
Just! Hmeli-suneli retsepte Nami-Namis
Aga võimalik, et selline see peabki olema, kuigi olen nagu poole kõrvaga kuulnud, et neid võib erinevaid olla. |
|
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |