Lusikas Kokaõpilane 2010-05-13 15:11:15 |
Ebameeldiva üllatusena nõuab see koht netis ja kohapeal reklaamitud hindadele ilma silma pilgutamata "20% käibemaksu" lisaks. Mitte et ma niisamagi tippi ei jätaks, aga selline tegevus on minu meelest räigelt ebaaus. Toidukvaliteedi kohta ei mäleta hinnangut öelda, kuna arvest tuli halb maitse suhu. Kui edaspidi kinos kõht tühjaks läheb, siis igatahes mina lähen ümber nurga Vapianosse. | |
Silx Abikokk 2010-05-13 16:14:05 |
Basiiliku toidud mulle kunagi meeldisid. Teenindus oli pask.
Aga toidud kordades paremad kui Vapiano (väkk). Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Koogi Kata Abikokk 2010-08-18 07:23:51 |
Lõunatasin eile abikaasa ja lapsega esimest korda Basiilikus. Ma ei teadnud, et kuni kella neljani laua ääres ei teenindata ja tuleb tellida leti ääres, nii et istusime lauda ja hakkasime menüüd uurima. Ja kohe ilmus ka ettekandja, kes meiega tegeles. Rahvast oli seal kella kahe ajal palju. Palju oli ülikondades ärimehi, kes tulid sinna lõunaks suppi sööma. Supibuffee tundus olevat väga populaarne. Eile oli seal valida pastinaagi püreesupi, tai kana ja krevetisupi, borshi ja männiriisikasupi vahel. Saia ja leiba olil ka ja erinevaid määrdeid, munavõi, ürdivõi ja ricotta määre. Magustoiduks sinna juurde käis kissell vahukoorega. Hinnaks 49 EEKi. Meie tellisime menüüst kukeseene ja suitsetatud juustu suppi ja see oli väga maitsev. Kanapizza päikeseküpsetatud tomatitega ei olnud midagi erilist. Arve kahjuks viskasime ära, nii et kohustusliku käibemaksu kohta ei oska midagi öelda. Jäime rahule. | |
Pahkel Kokaõpilane 2010-10-25 20:21:34 |
Kas keegi on käinud ka basiiliku pitsa ja supi buffees? jagage muljeid! | |
Fre Abikokk 2012-10-28 00:46:05 |
Nii, mina käisin täna Basiilikus, ja kuna limonaadikinno sattun üldse väga harva siis ei teadnud ka söögikoha kohta eelarvamust kaasa võtta. Tulemusena sain sellised ravioolid, mille kohta ma võiks vist küll öelda, et parimad, mida ma olen üldse söönud. Ma ei ole mingi ravioolispets ja see ei ole enamasti minu esmavalik menüüst, aga aegajalt ju ikka sattub ette. Olid ravioolid suitsulõhe ja ricottaga pruunistatud või ja kalamarjaga. Lihtsalt imelik tundus teist portsu smaa toitu tellida, aga üldiselt jäi mulle kohast väga hea mulje. Isegi rohelisele teele lasti nurinata kuuma vett juurde mitte ei sunnitud uut teed soetama. | |