Zoozi
Abikokk 2010-06-22 18:03:02 |
Lõunaks tõi mees minu rõõmuks mulle Eesti maasikaid. Neid siis sõingi :)
Kuna homme sõidame sõprade juurde maale, siis oli külmkapi tühjendus.
Mina sõin koos lastega praekartulit ja hakklihakastet. Abikaasa eilset seenepastat.
Magusaks eilne maasikatort, mis täna enam ei olnudki vilets :D
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-06-22 18:49:44 |
Kapsa-hakklihahautis, eilne. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-22 20:01:09 |
Lõunat ei söönud, õhtuks aga küpsetasin feta-spinativormi filotainakattega. Magusaks murelid. | |
Juic
Kokaõpilane 2010-06-22 20:13:46 |
Lõunaks pelmeenisupp, õhtuks eilse kordus ja tuuletasku. [color=#CC6666]There is no such thing as a little garlic.[/color] |
|
Elis
Abikokk 2010-06-24 16:41:27 |
Eilse sai koos sõprade ja sugulastega veidi tähistatud. Laual olid lavaširullid , lillkapsas-porgand-kurk dipikastmega, peosalat, värske köögiviljasalt, grill-liha õunamahlamarinaadis, suur maasikatort, purukattega apelsini-rabarberikook ja bool. Täna grillisime veel viimaseid lihatükke ja sõime maasikaid ning varsti hakkame järgmisele grillpeole liikuma. | |
|
Vernanda Abikokk 2010-06-25 00:10:17 |
Pille:
ma vist sattusin sellele singi järgi minemise momendile tunnistajaks ;)
Pille:
Umbes sama täna, v.a. see, et ma bistroosalat oli õhtuks ja võileivad lõunaks.Eile lõuna ajal sõime sõbrannadega oma aia rohelisest tehtud bistroosalatit, magusaks ohtralt puuvilju (apelsine, arbuusi, melonit). Õhtul õlle-juustuleib koos Kopenhageni lennujaamast pärit rullepølse-singiga. |
|
|
Vernanda Abikokk 2010-06-25 00:13:46 |
Zoozi:
see tort näeb ikka sajaga ilus välja, hea teada, et vähemalt hiljem maitsema hakkas ;)
Viimane aeg pole eriti kokata saanud. Oleme söönud erinevate sõprade-sugulaste juures või hoopis väljas :) Eile oli rahulikum päev. Tegin pastat küüslauguse seenekastmega ja ühe viletsa retsepti järgi maasikatorti. Hiljem jalkat vaadates veel suur kogus maasikaid. Olid imehead - kohalikud :) http://lh5.ggpht.com/_ImeZajbchFY/TCBUCvFW73I/AAAAAAAAIfo/yAZ8pPgtmmQ/IMG_5482.JPG http://lh6.ggpht.com/_ImeZajbchFY/TCBUC15yjcI/AAAAAAAAIfs/J99PuIw-psA/IMG_5487.JPG |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-25 08:40:03 |
Vernanda:
Just, jäite vahele :)
Meil oli jaaniõhtul täitsa traditsiooniline laud. Kahte sorti šašlõkki (Eesti äädikašašlõkk ja teine Meira grill-marinaadikastmes; mõlemad olid kaelakarbonaadist, Meira omas jäi mahlasem, aga mõlemad olid head), grillitud kanamaks, värsked kartulid rohke tilliga, krõmpsuv kapsasalat ja ahjus röstitud kirsstomatid (retsept lisamisel), iseküpsetatud rukkileib, kodujuustu-munavõi, sõir aed-piparrohu, iisopi ja tilliga. Magusaks suur Brita tort maasikatega ning Nutella-stritsel. Mureleid ja maasikaid ka.
Pille:
ma vist sattusin sellele singi järgi minemise momendile tunnistajaks ;)Umbes sama täna, v.a. see, et ma bistroosalat oli õhtuks ja võileivad lõunaks.
Eile sõime leiba-sõira-külma šašlõkki.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-06-25 13:15:28 |
Keedukartulid ja pannišašlõkk. Kurki-tomatit lisaks. Maasika-jogurtitort. Liiga väsinud, et õues sussutada. | |
Seenekas
Abikokk 2010-06-26 12:24:51 |
Eilseks õhtusöögiks võlusin ühest põdralihatükist hautise. Kuna see pärast pikalt malmpotis madalal temperatuuril haudumist kohe üldse seal kondi küljes isuäratav välja ei näinud, siis eemaldasin liha, lisasin veidi õunamahla, naeri- ja porganditükke ja ube. Nii saigi roog üsna normaalse väjanägemisega ja ka väga maistev. Juurde tegin redistest (üle aastate lõpuks on nad mul hästi õnnestunud ja ussitamata), rukolast ja maasikatest palsamiäädika-õliseguga salati. Natuke külma murulauguga koorekastet ka. Ise sõin kartulitega, mees riisiga. Magusaks maasikatort.
|
|
| << < 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 > >> | ||