Tere hommikust: hommikune söögilaud vol. 2010

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-07 08:22:19
Piimakohv, jogurt, Dorseti müsli.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Leoola
Abikokk
2010-10-07 08:59:21
omlett rukolaga ja tass teed
Seenekas
Abikokk
2010-10-07 18:14:55
Hommik algas ühe purujoobnu ja teise vist suhteliselt kaine tüübi avastamisega oma hobuste teeäärsest koplist. Õigemini avastas nende auto sealt mu kaasa, kes pea poolpimedas tööle minnes ei pannud alul tähelegi, et mitte eriti viga saanud autos ka inimesed on. Korjas lihtsalt napsipudelid sissesõiduteelt kokku ja andis mulle teada. Seega jäi nende ja politseiga tegelemine minu asjaks. Mis nipiga need tegelased praktiliselt meie õuest sinna sattusid on ka esialgu vaid nende teada. Õnneks polnud inimesed viga saanud, jumal ju katseb joodikuid, eks, aga edasine oli juba nukram. Esimese asjana helistasin päästeametisse. Seal kästi autos olnute vigastusi kontrollida. Ma väga ei tahtnud, olen korra ühelt joobnult kolaka saanud, kelle elumärke või mitte elumärke ma Nõmme metsa all rumalast peast uurima läksin. Järgmisenea kutsusin politsei, no ei hakanud pöörlevate silmade ja nõksuvate peadega tüüpidega vabas looduses suhtlema. Ja kutsusin ka naabrimehe moraalseks toeks. Selle tegelase, kes rooli tagant väljus, tekste, kui ta lõpuks aru sai, et kohe saabub ka politsei, ei hakka siin kordama. Kokkuvõtlikult ähvardas ta mind enne natuke ja PÄRAST ARUSAAMIST, et politsei ongi kohe kohal, nii mind kui mu mu kodu ja lähedasi sellise sigaduse eest põlema panna. Ja veel üht-teist teha. Väidetavalt olevat nad maganud seal autos vaid sellepärast, et peale meie (!!!) hommikust ärkamist see koppel uuesti üles ehitada ja olla seal ikka väga-väga külmetanud. Et ta nii aus mees selle koplikorrastamisega on, kordas enam-vähem sama palju, kui meie kodu või vara hävitamisega seonduvat. Esimest korda olin nõus sellega, et politsei kellegi käed selja taha väänas ja kongi korraldas. Hakkas ka neid ähvardama. Selle eest, et ma sel hetkel kolki ei saanud olen ilmselt tänu võlgu kohalolnud tunnistajatele. Kokkuvõttes võttis kõik see jama aega kusagil poole üheni, et vrakk minema viidi ja kõik mu tunnistused said antud. :( Seega ei mingit hommikusööki ja jama kui palju. Külmetasin ka. Vabandan, et selise emotsionaalse postituse panin, aga mida teete teie mingit silmnähtavat seaduserikkumist nähes? Pille, vabanda, aga äkki on see kuhugi mujale õigem ringi tõsta. Tegelikult huvitab mind see seaduskuulekus ühe uurimusega seoses päris kõvasti.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-08 08:58:45
Seenekas:
Kokkuvõttes võttis kõik see jama aega kusagil poole üheni, et vrakk minema viidi ja kõik mu tunnistused said antud. :( Seega ei mingit hommikusööki ja jama kui palju. Külmetasin ka.
Prrrrrr. Sellist hommikut küll endale ei taha (ja seadusekuulekuse teema võid vabalt Lobanurgas tõstatada, Seenekas :)). Piimakohv ning paar Bioteegi rukkileivaviilu glögi-kanamaksapasteediga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2010-10-08 09:50:16
Kummelitee, kaks praetud muna, rukkileivaviil.

Zoozi tegemised

Elis
Abikokk
2010-10-09 08:26:40
Kohupiiimakreem musitkamoosiga ja kaks keedumuna või ja soolaga. Piparmünditee rohke meega.
Seenekas
Abikokk
2010-10-09 10:40:15
Ingveritee, võleivad sprottidega hiina kastmes. Viru ranna toode, üllatavalt krõmpsud ja hea maitsega. POle muidu sprotisõber.
Leoola
Abikokk
2010-10-09 12:08:13
Röstsai merevaiguga, täidetud muna ja tass kummeli teed
Zoozi
Abikokk
2010-10-09 12:34:02
Vol 1 piimakohv Vol 2 kummelitee,mõned ampsud kuumsuitsulatikat,viil rukkileiba,pool Werneri nõhust ja porgandikoogist.

Zoozi tegemised

Tullia
Abikokk
2010-10-09 19:21:27
Piimaga kohv ja suur kausitäis rizogalo`t.

Tullia jutukesed

<< 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 >>