Rebane Abikokk 2014-08-17 12:31:04 |
Tegin selle aasta värsketest porganditest quiche'i, põhi tuli eriti mõnus:
-75 g võid
-2 spl hapukoort
-2 dl rukkijahu
-1 dl nisujahu
-0,5 tl küpsetuspulbrit
-soola
-kuivatatud ürte (mul oli herbes de Provence'i ürdisegu, kindlasti sobib ka nt lihtsalt tüümian)
-paar spl külma vett
Segada toasoe või ja hapukoor, lisada omavahel segatud kuivained ja viimasena vesi. Taignapall külma vähemalt pooleks tunniks ja enne pirukatäidise peale panemist eelküpsetada 200 kraadi juures u 10 min.
Jazzino. teen. naudin. |
|
Rebane Abikokk 2016-02-06 17:56:59 |
Homse roosipäeva puhul miks mitte teha roosilist porgandipirukat! :) Jazzino. teen. naudin. |
|
<< < 1 | 2 | 3 > |