Porgand

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2014-08-17 12:31:04
Tegin selle aasta värsketest porganditest quiche'i, põhi tuli eriti mõnus: -75 g võid -2 spl hapukoort -2 dl rukkijahu -1 dl nisujahu -0,5 tl küpsetuspulbrit -soola -kuivatatud ürte (mul oli herbes de Provence'i ürdisegu, kindlasti sobib ka nt lihtsalt tüümian) -paar spl külma vett Segada toasoe või ja hapukoor, lisada omavahel segatud kuivained ja viimasena vesi. Taignapall külma vähemalt pooleks tunniks ja enne pirukatäidise peale panemist eelküpsetada 200 kraadi juures u 10 min.

Jazzino. teen. naudin.

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2016-02-06 17:56:59

Homse roosipäeva puhul miks mitte teha roosilist porgandipirukat! :)

Jazzino. teen. naudin.

<< 1 | 2 | 3 >