Oled oodatud rikkalikke taimseid toite kokkama ja koos kevade algust tähistama!
Facebooki üritus: https://www.facebook.com/events/625589587477610/
Millal: Kevade alguspäeval, 20. märtsil 2014
Kus: Kalamaja Kokaklubi, Niine tn. 11, 2a korrus
Aeg: 18.00-21.00
Hind: 39 eurot
Menüü:
• Luksuslik eineleib isetehtud vegan Cheddar juustu, valge oa-päikesekuivatatud tomati pasteedi ja oasuvikõrvitsakotletiga
• Rikkalik krõmpsuv aedviljasalat maapähklikastme ja grilltofuga
• Mahlane spinati-aedoalasanje päevalilleseemnekreemiga
• Toorpõhjal puuviljatort kookosvahukoorega
Kõik toidud (sealhulgas vegan Cheddar juust) teeme koos valmis ja loomulikult sööme ära ka! Joogiks vesi, tee ja kohv. Kohtade arv on piiratud.
Info ja registreerimine:
[b][/b]
kalamajakokaklubi@gmail.com, telefon 5062721
Laupäeval, 7. veebruaril kell 14.00 toimub Eesti Tervishoiu Muuseumi Tervisekooli loengusarjas loeng "Taimetoitlus kui elustiil". Vegan-elustiilist räägib ja küsimustele vastab pikaaegne taimetoitlane, mitme kokaraamatu ja populaarse retseptiblogi taimetoit.ee autor Sandra Vungi. Loeng kestab orienteeruvalt 1,5 tundi. Huvitav loeng toimub Eesti Tervishoiu Muuseumi 3. korruse saalis, Lai 30, Tallinn; sissepääsu loengule tagab muuseumipilet.
Pane end kirja ürituse FB-leheküljel SIIN.