Profa
Abikokk 2009-10-10 12:01:01 |
Ennem ahju panekut sisse pisikesed suitsupekikuubikud, nii pisikesed, et kui puder valmis, on kuubikud sulanud, aga hea maitsenüansi annavad. | |
Katukatu
Kokaõpilane 2009-10-13 22:29:58 |
Suur tänu vastajatele :) Õnnestus! Ma tegin siis esmalt Silxi ja Seeneka mehe näpunäidete järgi :) Oi kui hea sai. Ja mu teine pool, kes nagu natuke aimas, mis tatar on kui nägi ja nuusutas, aga ei mäletanud, et söönud oleks, puukis ikka hoolega. Nii et mehine puder sai jah. Panin praetud sibulat ja hapukoort/ paksu Türgi jogurtit peale. Mul on karm käsk korrata ja tatravarusid koguda nüüd :) Ja tomati-kurgi-sibulat salatit sai kõrvale tehtud ja magustoiduks kamakreemi. Väga hästi sobisid omavahel kokku meie arvates. Selline traditsiooniline eesti sööma oli meil laupäeval. | |
| << < 1 | 2 > | ||