Mõistlikku söögikohta Paldiski mnt ja Mustamäe tee kandis

Tiina
Abikokk
2012-11-05 01:14:48
Rocca al Mare keskuse söögikohtadest: Little India on üle prahi. Suurepärane toit, ehtsad (no väljanägemise poolest) kokad ja meeldiv teenindus. Ega ma India toidust palju tea, aga siiani proovitud maitsed on olnud väga head. Brezza polnud (vähemasti tänasel külastusel) suurem asi. Minu pho tom supil oli tugev kõrvalmaitse. Kahtlustan, et see on mingi maitseaine, mida ma lihtsalt ei tunne ja mis seal peabki olema. Pole varem seda suppi söönud. Aga häiris. Tütar, kes on suur sushisõber, ei kiitnud ka sushit. Järgmine kord valime mõne teise koha. Da Vinci kohvikus käisime kunagi ammu ja meelde on jäänud vaid see, et kohv ja brüleekreem olid liiga kallid, maitsel polnud küll viga. Chopsticksis on toidud ok, aga see eestimaine teenindus... Istusime maha ja jäime ootama. Ei pea ju iga klient teadma, et neil on letiteenindus. Teenindaja käis meist mitu korda mööda, aga tuleks siis ja ütleks. Pärast kehitas lihtsalt õlgu. Noh, oma viga muidugi, sellise asja peale ei ole vaja vihastada. Tundub, et edaspidi piirdun Rocca al Mares Little Indiaga, seal ei ole siiani pidanud pettuma.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 1 | 2 >