Fre Abikokk 2009-08-24 09:02:43 |
No on rumalavõitu küsimus, ma tean küll. Aga ikkagi. Sain mõne aja eest sünnipäevaks omajagu Kiika Kööki kinkekaarte. Olin küsinud ühelt ja teiselt erinevaid köögividinaid (mis peamiselt elasid Stockmannis) aga selle asemel sain kinkekaarte. KK omasid sest ilmselt kardeti et Stockmanni omade eest oleks ma kruupe ja vetsupaberit ostnud. KK on minu jaoks olnud selline armas vidinapood, pigem vaatamiseks kui ostmiseks. Ka on mulle jäänud mulje, et valdav osa asju on seal kallimad, kui mujal (=suurte poodide köögikaupade valikus). Seepärast tahtsingi uurida, et mis on see miski, mille poolest Kiika Kööki parem on? Valiku, kvaliteedi, hinna vms osas. Kas kööginuga oleks sealt mõtet osta? | |
Eva Abikokk 2009-08-24 14:24:49 |
Vabandan siiralt ette, kui minu jutt reklaamina paistab, aga tänu Perenaine.ee-le puutusin kokku KK-s müüdava Pillivuyt portselantoodete sarjaga. Minul on plaanis mitmed kuumutamise otstarbeks vajaminevad tooted selle sarja vastu välja vahetada, sh Bodumi jms nõud. Üks suur põhjus minule, kel pole (veel!) nõudepesumasinat kodus, on see, et neid on uskumatult lihtne puhastada. Meie lehelt leiad ka väikese uudisnupu selle sarja kohta... | |
Juc Abikokk 2009-08-24 14:30:55 |
Eva, need tunduvad väga ihaldusväärsed nõud. Aga Fre, ma ei mäleta, kas sul cannelevormid ja madeleinevormid olid olemas? Mõlemaid oli sea millalgi olemas. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|