Kohvik "Kuum Tass", Tartu Raekoja platsil

Mantragirl
Kokaõpilane
2009-06-30 11:43:39
Huvitav kogemus paar nädalat tagasi Kuumas Tassis. Mitut asja, mida oleks menüüst tahtnud, polnud hetkel võimalik saada... Lõpuks ikka valisin mingi pastaroa siis välja ja tellisin juurde Sherwoodi siidrit. Ettekandja tuleb mõne aja pärast tagasi: kahjuks on see siider otsas, aga meil on üks teine taoline siider. Küsisin, et milline siis? Vastus: "Ma ei mäleta, mingi A Le Coq'i oma oli" Kuna ma mingeid Fizze ja Kisse ei joo, siis ei julgend tellida ka lihtsalt "mingi A Le Coq'i oma oli". Rääkimata sellest, et muidu teenindus aeglane oli ja lauakaaslase latte jõudis umbes 10 minutit enne lahkuma asumist kohale.
Tziiki
Abikokk
2009-06-30 12:31:40
mnjah...minu arvates pole see koht kunagi millekski muuks kõlvanud kui suure nälja kustutamiseks (nende hirmkallite koogilõikudega) kell 2 öösel (vähemalt vanasti olid nad müstiliselt kaua avatud, võrreldes muude kohtadega) läbi raekoja platsi kodupoole jalutades ja veidi purjus olles :P mäletan, et sõbrants tellis seal kunagi kuuma shokolaadi, mis oli nii paks nagu puding-juua ei saanudki, tuli lusikaga süüa...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Anu
Abikokk
2009-06-30 14:31:05
Mulle nende pannkoogid näiteks meeldivad. Mitte küll alati, aga mõnikord viib küll keele alla. Ja iseenesest hea koht, kus hommikul enne loengut kooki süüa ja kohvi juua.
Cracilis
Abikokk
2009-07-18 20:58:03
See suitsukana- juustu pannkook oli hea, nüüd teen seda ise kodus. :D