Vilma jt valmis koogipulbrid ja tordipulbrid ning nende kasutamine

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-02-03 20:39:26
Tarbija24: Katse: kas eelistada Eesti või Läti Juubeli tordipulbrit?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-08-14 12:47:12
22.11.2008
Allapalla:
kas pannkoogijahust tehtud kook oleks söödav? hirmus koogi isu on aga mida kodus pole, on ained millest kooki teha. on vaid pannkoogijahu
22.11.2008
Zapxpxau:
Söödav küll. Aga küpsetuspulbrit võib ehk pisut vähem siis lisada.
22.11.2008
Allapalla:
ok :) ma teeks moosiga. kas ma peaks enne põhja natuke küpsetama ja sis moosi peale panema?
22.11.2008
Tiina:
Minu vanaema tegi lihtsat pahupidikooki pannkoogijahust - Vormi põhi paksult võiga määrida, sellele kallata tükeldatud õunad (ikka nii, et põhi korralikult kaetud oleks). Õuntele raputada lusikatäis kaneeli-suhkrusegu. 3 muna vahustada klaasi suhkruga. Lisada klaas pannkoogijahu. Kalla tainas õunte peale ja küpseta 180-200 kraadises ahjus u 20-30 minutit või niikaua, kuni kook pealt ilus kuldpruun on. Jahtunult kummuta kook tagurpidi taldrikule. Peale võib raputada tuhksuhkrut või määrida šokolaadikreemi. See on selline lollikindel retsept, et ükskõik mis ahi sul on või kui suured/väiksed on kokaoskused, tuleb see kook alati välja :D Aga kui sul mune ja õunu ei ole, siis on selle retseptiga muidugi raskusi :D
23.11.2008
Pille:
Allapalla:
kas pannkoogijahust tehtud kook oleks söödav? hirmus koogi isu on aga mida kodus pole, on ained millest kooki teha. on vaid pannkoogijahu
'Pannkoogijahu' on Nami-nami retseptiotsingus eraldi komponendina täitsa kirjas ja retseptikogus on ka mõned koogiretseptid, kus just pannkoogijahu vaja.
23.11.2008
Katja:
tordipulber+pannkoogijahu+vesi on kõige lollikindlam õunakoogi põhi :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 >