Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-03 20:39:26 |
Tarbija24: Katse: kas eelistada Eesti või Läti Juubeli tordipulbrit? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-08-14 12:47:12 |
22.11.2008
Allapalla:
22.11.2008
kas pannkoogijahust tehtud kook oleks söödav? hirmus koogi isu on aga mida kodus pole, on ained millest kooki teha. on vaid pannkoogijahu Zapxpxau:
22.11.2008
Söödav küll. Aga küpsetuspulbrit võib ehk pisut vähem siis lisada. Allapalla:
22.11.2008
ok :) ma teeks moosiga. kas ma peaks enne põhja natuke küpsetama ja sis moosi peale panema? Tiina:
23.11.2008
Minu vanaema tegi lihtsat pahupidikooki pannkoogijahust - Vormi põhi paksult võiga määrida, sellele kallata tükeldatud õunad (ikka nii, et põhi korralikult kaetud oleks). Õuntele raputada lusikatäis kaneeli-suhkrusegu. 3 muna vahustada klaasi suhkruga. Lisada klaas pannkoogijahu. Kalla tainas õunte peale ja küpseta 180-200 kraadises ahjus u 20-30 minutit või niikaua, kuni kook pealt ilus kuldpruun on. Jahtunult kummuta kook tagurpidi taldrikule. Peale võib raputada tuhksuhkrut või määrida šokolaadikreemi. See on selline lollikindel retsept, et ükskõik mis ahi sul on või kui suured/väiksed on kokaoskused, tuleb see kook alati välja :D Aga kui sul mune ja õunu ei ole, siis on selle retseptiga muidugi raskusi :D Pille:
23.11.2008
Allapalla:
'Pannkoogijahu' on Nami-nami retseptiotsingus eraldi komponendina täitsa kirjas ja retseptikogus on ka mõned koogiretseptid, kus just pannkoogijahu vaja.kas pannkoogijahust tehtud kook oleks söödav? hirmus koogi isu on aga mida kodus pole, on ained millest kooki teha. on vaid pannkoogijahu Katja:
tordipulber+pannkoogijahu+vesi on kõige lollikindlam õunakoogi põhi :) |
|
<< < 1 | 2 > |