Turundusuudised

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-05 21:27:55

Pressiteade 30. september 2015

Rimi hakkas kolmes kaupluses müüma pakendamata mahedat puu- ja köögivilja

Veterinaar- ja Toiduamet tunnustas Ülemiste, Haabersti ja Mustakivi Rimi Mahepõllumajanduse seaduse alusel – nendel Rimidel on nüüdsest pakendamata mahetoodete müügiks vajalik eriluba ning kanne mahepõllumajanduse registris, mis võimaldab pakkuda ka laiemat valikut mahetooteid.

„Rimi on esimene mitte mahe- ja ökotoodete müügile spetsialiseerunud kauplusekett Eestis, kes on läbi teinud vajalikud etapid mahe- ja ökotoodete müümiseks,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. „Klientide jaoks kinnitab Veterinaar- ja Toiduameti tunnustus, et kauplustes on mahetoodete käitlemine riiklikult kontrollitud. Muu hulgas on see  garantiiks, et mahedana müüdav toodang tõesti mahetootjatelt pärineb ja tarneahelas ei oleks mahetooted segamini läinud tavatoodetega.“

„Esialgu hakatakse lahtist mahedat puu- ja köögivilja müüma eestimaist mahetoitu pakkuvas talupoes Talu Toidab, mis on aasta-aastalt kasvatanud oma populaarsust ning toodete müüginumbreid. Mahetoodetest on klientide lemmikud munad, palju ostetakse ka piima, teraviljatooteid, veise- ja talleliha, mett ning maiustusi. Talu Toidab pakub Rimi kaupluse pinnal rohkem kui 100 Eesti talu ja väiketootja kaupa. Kui kliendid laienenud mahetoodete valiku hästi vastu võtavad, plaanib Rimi lisaks Ülemiste, Haabersti ja Mustakivi Rimile ka oma teistele kauplustele mahetunnustamist taotleda,“ rääkis Andrija Lilleoja.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Rimi tugevuseks on tervislik kaubavalik, kvaliteetsed puuviljad ning mitmekesine omatoodete sortiment. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 237 kauplust, sealhulgas 40 hüpermarketit (neist 14 Eestis), 64 supermarketit (neist 24 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 48 Säästumarketit Eestis). Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Lisainformatsioon:

Andrija Lilleoja, Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht

E-mail andrija.lilleoja@rimibaltic.com, tel: +372 56 355 449

Katrin Bats, Rimi pressiesindaja

E-mail katrin.bats@rimibaltic.com, tel: +372 51 678 33

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-06 21:28:15

Pressiteade 6. oktoober 2015

Eesti esimene lagritsapood avas uksed Solarises

Solaris Keskuse 0-korrusel on tänasest linnarahvale avatud Eesti esimene lagritsapood Manuela Maitsete Maagia, mis hakkab pakkuma moodsaid lagritsamaiustusi Taanist ja Islandilt. 

Lagritsapoe asutaja Manuela Kelt ütles, et sattus lagritsast vaimustusse 2012. aastal Taanis ja sealt alates uuesti ja uuesti kogetud Põhjamaade moodsate maitsete maagiat soovib ta nüüd oma poes ka teiste eestlastega jagada. “Meil on valikus kümneid põnevaid lagritsamaiustusi ning toidu valmistamiseks erineval kujul toorainet – alates toorlagritsast, lõpetades Islandi sooladega,” selgitas Kelt.

Kaupluse valikus on taanlase Johan Bülow poolt tavalisest lagritsajuurest välja töötatud imelised maitsed nii suurele lagritsaarmastajale kui ka šokolaadisõbrale. Koos moodustavad vastandlikud maitsed Keldi sõnul tõelise elamuse – aniis ja lagrits on põimitud kord hapuka passioni, kord mõru kohviga, mida silub Belgia šokolaad ning millele annab tihti särtsakust Habanero tšillipipar.

Manuela Kelt ütles, et neile, kellele lagrits ei maitse, pakub pood ka karamelli pehme iirise kujul, mida valmistab rahvusvaheliselt tunnustatud Taani šokolaadimeister Michall Lentz, kes keedab oma vasest pajas imelise maitsega karamelli koos soolakristallidega, tumeda šokolaadiga, pähklitega, passioniga, mangoga ja teiste põnevate lisanditega.

Keldi sõnul peab igas õiges kommipoes olema ka šokolaadi ja nii on vastavatud kaupluses lisaks lagritsale ja karamellile ka Islandi müütilisest loodusest inspireeritud maitseid nagu šokolaad Islandi Fjordide soolahelvestega, soolaga röstitud mandlitega ning “põletatud” piimaga. “Mõnikord kulub OMNOM šokolaadimeistritel uue retsepti valmistamiseks kauem kui aasta, sest otsitakse just seda erilist ja õiget maitset,” märkis Kelt.

Eesti esimene lagritsapood Manuela Maitsete Maagia asub Solaris Keskuse 0-korrusel liftide kõrval.

Solaris on Tallinna populaarsemaid kaubandus- ja meelelahutuskeskuseid, mida külastab päevas ligikaudu 25 000 inimest. Keskuses asuvad Nordea Kontserdimaja, Artis ja Solaris kino, südalinna suurim toidupood, üle kolmekümne kaupluse ja kümmekond kohvikut-restorani.

Lisainfo:

Manuela Kelt
Manuela Maitsete Maagia kaupluse asutaja
+372 512 4540, manuela@manuela.ee
www.manuela.ee

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-08 23:32:22
Pressiteade 8.10.2015
Saku Humal & Oder sari täienes IPA ja tumeda laagerõllega
 
Saku Õlletehas täiendas sel sügisel humalarikaste eriõllede Humal & Oder (H&O) sarja kahe uue maitsega – ameerikapärase India Pale Ale ehk IPA ning tumeda laager-õllega Dark Lager. 
 
H&O India Pale Ale pruulimisel on kasutatud ainult Citra humalat, mis on kogu maailmas õllepruulijate seas väga populaarne erinevate Ameerika ale ja IPA-de valmistamisel. Tulemuseks on humalarikas, samas kergesti joodav sügavkuldne ale-õlu. 
 
H&O sarja tumedale laagerõllele Dark Lager annab omapära erinevate linnaste ning Tettnangeri, Saazi ja Zeusi humalate kombinatsioon. Dark Lager on sügavpruuni värvusega humalane õlu. 
 
Humal & Oder IPA ja Dark Lager on pakendatud 0,33 l klaaspudelitesse. IPA kangus on 6,0% ja Dark Lageri kangus 5,7%. 

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-15 09:27:02

PRESSITEADE 15. oktoober 2015

Laeva tehas tähistab kahekümne aasta möödumist meierei käivitamisest

Tallinn-Tartu maantee ääres liiklejatele tuttavaks saanud Laeva sinivalge piimatoodete tehas tähistab sel sügisel kahekümne aasta möödumist tegevuse alustamisest. Juubeli puhul saab eripakendi ka tehase esimene toode – Alma joogipiim.

Valio Laeva tehase tänase direktori, 19 aastat Laeva meiereis töötanud Andrus Mölderi sõnul valmistas 1995. aasta sügisel Laeva katsesovhoosi juurviljahoidlasse ehitatud tehas algul kõigest nelja toodet: 25% hapukoort, rõõska koort, keefiri ja piima. „Piima varumist alustati tegelikult pea aasta varem – Laeva tehast käivitanud meeskond kogus piirkonna farmeritelt toorpiima, analüüsis selle kvaliteeti ja aitas farmidel teha investeeringuid piima kvaliteedi tõstmiseks. Juba siis oli meil kindel teadmine, et edu pälvimiseks tuleb saavutada ennekõike kvaliteediliidri positsioon,“ rääkis Mölder.

Tehasejuhi sõnul on varutava toorpiima maht kahekümne aastaga kümnekordistunud ning tehase enda hoone pindala algusaastatega võrreldes viiekordistunud. „Meie edu võti on seisnenud selles, et me pole kunagi jäänud käed rüpes töö vilju nautima – iga investeeringuprojekti lõppedes tegeleme juba järgmise ettevalmistamisega. Eesti toidutööstuse ajaloo kõige suurematest kriisidest on Laeva tehas väljunud just õigel ajal tehtud investeeringute toel,“ tõdes Mölder.

Ettevalmistused piimamonopolist sõltumatu meierei asutamiseks Tartumaale algasid juba 1990. aastal, kui leiti koostööpartner Soomes Tamperes tegutseva piimatööstuse Maito-Pirkka näol, kellega asuti otsima tehasele sobivat asukohta ning seadmeid. 1992. aastal asutati Eesti-Soome ühisettevõte Tapila AS, kellest sai Laeva meierei esimene operaator. Aasta hiljem osteti Laeva katsesovhoosilt vana kartuliladu ning alustati koostööd Soome Valio OY-ga seadmete ostmiseks ja tehase väljaehitamiseks.

Tehase pidulik avamine toimus 1995. aasta 1. septembril ning aasta hiljem võttis meierei oma kvaliteetsete toodete müümisel kasutusele legendaarse Alma kaubamärgi, mille omanäolised piimalained ja oranž liblikas ehivad täna ka Laeva meiereihoonet.

Valio Eesti tegevdirektori Maido Solovjovi sõnul on Laeva tehase käekäik sõltunud paljuski sealsete töötajate pühendumusest. „Tehase 230 töötajast on 9 olnud selle meeskonna liige juba 20 aastat ja 35 inimest on meiereis töötanud vähemalt 15 aastat. Igaüks neist on kõik need aastad teinud oma tööd südamega,“ kinnitas Solovjov. „Kindlasti poleks Valio Laeva tehase edu olnud mõeldav ilma  meid usaldavate tarbijate ning heade koostööpartneriteta – Laeva tehas ja Valio Eesti teevad juubeli puhul nende kõigi ees sügava tänukummarduse,“ sõnas Solovjov.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest. Rohkem kui 360 töötajaga Valio Eesti on juhtivaid kohalikke toorpiima kokkuostjaid, piimatoodete, sh juustude, eksportijaid ning Võru ja Laeva üks suurimaid tööandjaid. Ettevõtte tootevalikust leiab igapäevaseid, aga ka funktsionaalseid piimatooteid, mille aluseks on Valio rahvusvahelise kontserni teaduslikud uuringud ja uued tootmismeetodid. Valios läbi viidud teadustööd on hinnatud ka Nobeli preemiaga.

Lisainfo:

Lisainformatsioon: 
Krista Kalbin
Valio Eesti AS
Turundusdirektor
628 5708
krista.kalbin@valio.ee
www.valio.ee

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-15 10:50:39

RANNAMÕISA PRESSITEADE 15.10.2015

Poodidesse jõudis suurim hanetoodete valik

Eesti poodides ei ole kunagi varem olnud nii mitmekesist hanetoodete valikut. Oktoobrist lisandusid Rannamõisa toodete hulka hanekoivad, -rinnafilee, -maks, -pugu, -südamed ja -rasv.

Rannamõisa brändijuht David Pärnamets märkis, et kui tavaliselt tulevad hooajalised talvetooted müüki aasta lõpu poole, siis tänavu leiab neid varem. "Eelmine hooaeg näitas, et tooteid otsitakse juba enne. Samuti on linnuliha tarbimise trend kasvav, nagu ka kodus toidu tegemine ja katsetamine,” selgitas Pärnamets põhjuseid tuua tooted müüki varem. Lisaks koguvad tema sõnul populaarsust subproduktid. “Näiteks pardisüdamed või kalkunimaks ei ole enam kodukokanduses võõrad ning nendest osatakse maitsvaid ja toitvaid roogi valmistada. Seetõttu otsustasimegi sel hooajal lisada valikusse hanemaksa, -südamed ja -pugu,” ütles Pärnamets. Kõik tooted on müügil jahutatult ehk värsked ja säilitusaineteta. Samuti on nende toiteväärtus kõrgem kui sügavkülmutatud toodetel.

Rannamõisa toitumisnõustaja Henri Ruul lisas, et haneliha on hea valguallikas ning sisaldab kasulikke rasvhappeid, aga eestlaste seas on see broileri- ja kalkuniliha kõrval veel avastamata. “Haneliha sisaldab kasulikke rasvhappeid, mis aitavad südamehaiguste vastu. Hanekoibadel on kõrge bioloogiline väärtus, mis tähendab, et organism on võimeline toitaineid kergesti omastama. Subproduktid nagu hanesüdamed, -pugu on märkimisväärselt kõrge vitamiinide ja mineraalainete sisaldusega," märkis Ruul.

Uued hooajalised hanetooted on suuremates kauplusekettides (Prisma, Maxima, ETK) müügil oktoobrist jaanuari lõpuni. Lisaks tulevad tavapäraselt detsembris müüki ka jõululinnud – jahutatud terve hani ja kalkun.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-19 15:36:18

Pressiteade 19. oktoober 2015 

Poelettidele jõudis uus delikatesside sari Maks&Moorits Premium

Maks&Moorits lisas tootevalikusse täiesti uue delikatesside sarja Premium, mille sinkide valmistamine kestab tavapärastest oluliselt kauem ehk pea terve nädala.

„Õige maitsega singi tegemine polegi nii lihtne. Esmalt lastakse lihal mitu päeva kuivsoolduda, kasutades sarnaseid võtteid nagu seda tehti vanasti kodudes, ning seejärel suitsutatakse sinki kuumas ahjus – sellise protsessi tulemusena saavutatakse eriti hõrk ja rikkalik maitse,“ rääkis Atria Eesti ASi juhatuse liige, müügidirektor Meelis Laande. „Tänu taolisele valmistusviisile on delikatess-singid tavalisest kuivema tekstuuriga ning kõrgema lihasisaldusega. Näiteks kasutatakse 100g delikatess tagatükisingi valmistamiseks 110g kodumaist sealiha.“

„Premium sarja hinnaklass jääb keskmisest mõnevõrra kõrgemaks, sest selliste delikatesside tootmine on vägagi aja- ja ressursimahukas tegevus,“ lisas Meelis Laande. „Uuest sarjast leiab nii klassikalisi sinke kui ka populaarseid Lõuna-Euroopa maitseid nagu näiteks pancetta.“

Uude Premium sarja kuuluvad itaaliapärase serrano maitsestusega sink, hõrk seavälisfilee sink, tagatüki sink, veisesink, pancetta-peekon ning teravama maitse eelistajatele pancetta-peekon jalapeno täidisega. Keeduvorsti valikus on jalapenoga keeduvorst ning värske paprikaga valmistatud Paprikavorst.

Atria Eesti AS (www.atria.ee) on üks suurematest, ligi 350 töötajaga Eesti toiduainekontsernidest ning suuruselt teine seakasvataja Eestis. Ettevõte alustas Eestis tegevust 2005. aastal, kui omandas Valga Lihatööstuse. 2009 ühinesid AS Wõro Kommerts, AS Vastse-Kuuste Lihatööstus ja AS Valga Lihatööstus juriidiliseks isikuks Atria Eesti AS. Atria Eesti omab kolme kaubamärki: Maks&Moorits, Wõro ja VK. Atria Eesti AS kuulub Soome börsiettevõttele Atria Oy, mille möödunud aasta käive oli 1,42 miljardit eurot ja ärikasum 40,6 miljonit eurot.

Lisainformatsioon:

Meelis Laande, Atria Eesti ASi juhatuse liige, müügidirektor
E-post: meelis.laande@atria.ee, tel: +372 5234 900

 

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-20 09:48:30

PRESSITEADE 16. oktoober 2015
Põltsamaa Felix laiendas kõrvitsahoidiste sortimenti
 


Eesti juhtiv toiduainete ja hoidiste valmistaja Põltsamaa Felix suurendas käimasoleval kõrvitsahooajal kohalikule turule toodetavate kõrvitsatoodete koguseid ning lisas sortimenti uue kõrvitsahoidise – Põltsamaa Sügisesalat.
 

Mahedama maitsega letšotüüpi Põltsamaa Sügisesalatit valmistatakse kõrvitsast, paprikast ja tomatitest. “Mahedamaitseline kõrvits, intensiivsema maitsega paprika ning tomat annavad kokku tasakaalustatud, maitsva ja sügiseselt värvika köögiviljahoidise, mis on mõeldud peamiselt lisandiks prae kõrvale,” kirjeldas uut toodet Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.
 
Sügisesalat jõuab poelettidele oktoobri jooksul. Enamus Põltsamaa Felixi kõrvitsatoodangust müüakse Soome ja Rootsi turule, kuid sellel aastal on märkimisväärselt kasvanud ka Eesti turule mõeldud kogused. “Laiendasime kõrvitsahoidiste sortimenti, kuna eestlaste isu kõrvitsahoidiste järele on aastaringselt pidevalt kasvanud,” lisas Viilol.
 
Tänavu kõrvitsahooajal ostis Põltsamaa Felix üheksalt Eesti talunikult kokku ligi 1000 tonni kõrvitsat. Kõrvitsahoidiste tootmine kestab järgmise nädala lõpuni.
 
Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 350 toodet neljateistkümne erineva kaubamärgi all.
 
Lisainfo:
Marek Viilol
AS Põltsamaa Felix turundusdirektor
tel 503 8493

 

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-23 12:23:18

Pressiteade 22. oktoober 2015

Rimi toitumisnõustaja: lase laps kööki kokkama!

Rimi toitumisnõustaja Katri Merisalu sõnul on paljudel lastel tekkinud vale arusaam sellest, milline on tervislik ja kõhtu täitev toidukord. Korrapäratu söömine ja ebatervislik toit põhjustab lastele mitmeid tervisehädasid nagu tähelepanuhäireid ja käitumisprobleeme, tõsisematel juhtudel ülekaalulisust ja rasvumist.

Katri Merisalu kinnitusel on rasvumine tõsine probleem, mis võib põhjustada kõrget vererõhku, vähki, diabeeti ja mõjuda negatiivselt ka vaimsele ning emotsionaalsele tervisele. „Ülekaalulistel ja rasvunud lastel võib tekkida samuti toitainete puudus, takistades niimoodi lapse arengut ja lõppedes mõnikord tõsisemate pöördumatute haigustega teisme- või täiskasvanueas. Ülekaalulistel ja rasvunud lastel on tihti probleeme madala enesehinnanguga ja nad võivad langeda toitumishäirete küüsi, mille tagajärgede ravimine on kordi keerulisem kui lapse suunamine tervisliku toiduvaliku ja eluviiside juurde juba varases lapsepõlves,“ rääkis Katri Merisalu

„Tänapäeval on lapsed juba maast madalast harjunud maiustuste, magusate gaseeritud jookide, krõpsude ja muu kiirtoiduga, mis kõik on kahjuks lapsele suupärased ja maitsevad hästi,“ sõnas Katri Merisalu. „Sageli võib lapse koolikotist leida krõpse ja energiajoogi, mis „aitavad“ pika koolipäeva vastu pidada. Siinkohal kutsungi lapsevanemaid rohkem kontrollima, mida nende lapsed päeva jooksul söövad ning tulema ka ise appi tervislike vahepalade väljamõtlemisel, mis oleksid maitsvad ning lihtsad koolis näksida.“ 

„Üks lihtsamaid viise tuua laps tervisliku toidu juurde on kokata koos lapsega – minge koos poodi ning las laps valib talle meelepärased puu- ja köögiviljad, millest teha salateid pearoa juurde või võtta lihtsalt tervislikuks vahepalaks. Samuti aitab palju kaasa terve perega veedetud aeg toidu valmistamisel ja õhtusöögi ajal perega koos söömine. Endale meeldivate salatite hakkimise, segamise ning maitsestamisega saavad koolilapsed kenasti hakkama,“ rääkis Katri Merisalu. „Ise tehtud salat on hoopis maitsvam ning kindlasti valmistab lastele rõõmu midagi oma kätega valmistada. Siinkohal ei tohi unustada, et väga oluline on vanema tunnustus ja kiitus!“

„Lastele on väga meelt mööda ka kõiksugu küpsetamised – taignarulliga möllamine ning see tunne, kui  saab ise käe taigna sisse pista. Kes siis poleks lapsena taigna maitsmisest rõõmu tundnud või sulašokolaadist sõrmi puhtaks limpsinud! Lapsed tunnevad huvi tervisliku toidu vastu, kui ka vanemad peavad tähtsaks tervislikult toituda,“ lisas Katri Merisalu. 

Siit leiad toredaid  retsepte, mille valmistamisega saab suurem laps juba ise hakkama ning väiksematele kulub ära isa-ema või suurema õe-venna abi:

https://www.rimi.ee/tervis/toidud-mida-voib-teha-lapsega-koos/

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Rimi tugevuseks on tervislik kaubavalik, kvaliteetsed puuviljad ning mitmekesine omatoodete sortiment. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 237 kauplust, sealhulgas 40 hüpermarketit (neist 14 Eestis), 64 supermarketit (neist 24 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 48 Säästumarketit Eestis). Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Lisainformatsioon:

Andrija Lilleoja, Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht

E-mail andrija.lilleoja@rimibaltic.com, tel: +372 56 355 449

Katrin Bats, Rimi pressiesindaja

E-mail katrin.bats@rimibaltic.com, tel: +372 51 678 33

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-23 12:23:52
PRESSITEADE 23. oktoober 2015

Tallinki kiirlaeval Star avatakse maailma esimene BURGER KING kiirtoidurestoran merel

2016. aasta esimeses kvartalis avatakse Tallink Shuttle Tallinn-Helsingi liini kiirlaeval Star seni maailma esimene BURGER KING kiirtoidurestoran merel. Vastav koostööleping AS-i Tallink Grupp ning frantsiisi pakkuva ettevõtte Restel Oy vahel allkirjastati eile Helsingis.


AS Tallink Grupp juhatuse liikme Lembit Kitteri sõnul sündis koostöömõte mõlema teenuse sarnaste omaduste põhjal. “Nii Tallink Shuttle kui BURGER KING pakuvad oma klientidele kiiret, kuid usaldusväärset ning kõrge kvaliteediga teenust.  Meie kiirlaevareisijad viibivad pardal vaid kaks tundi, seega võiks maailmas tuntud kiire ja kaasavõetava toidu kontseptsioon olla kindlasti populaarsete valikute hulgas”, märkis Kitter.

Restel Oy juhatuse esimees Mikael Backman märkis, et nad on koostööprojekti üle väga rõõmsad ning elevil, et just siin regioonis avatakse esimene BURGER KING ujuvrestoran. „Me usume, et need kaks tugevat kaubamärki täiendavad üksteise tootevalikut väga hästi ning restorani kuulsad grillburgerid võetakse Tallinna ja Helsingi vahelise liini reisijate poolt hästi vastu”, lisas Backman.

BURGER KING kiirtoidurestoran ehitatakse reisilaevale Star järgmise aasta alguses toimuva planeeritud dokkimise ajal ning avatakse sama aasta esimese kvartali jooksul. Restoran saab asuma 9.tekil, praeguse pitsat ja hamburgereid pakkuva Quick&Easy toidukoha asemel. BURGER KING restoranis saab olema ligikaudu 300 istekohta, kuid kuna sealset toitu saab ka kaasa võtta, saab seda tegelikult nautida kõikidel laeva reisijatealadel vastavalt inimeste enda eelistustele. Tulevase restorani töötajad saavad ettevalmistuse ja koolituse vastavalt rahvusvahelise keti kontseptsioonile.

Lisainfo:
Luulea Lääne, 

AS Tallink Grupp kommunikatsioonijuht, 
Mob: +372 5521296, 
www.tallink.com

Mikko Mollberg, 
Operatsioonide juht, 
BURGER KING, 
Restel Fast Food Oy, 
Mob: +358 40 485 4227, www.restel.fi/en  

AS Tallink Grupp

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2015-10-29 07:58:10

Pressiteade 28.10.2015

Rannarootsi gluteenivaba lihaverivorst rikastab pühadelauda

 

 

Rannarootsi Lihatööstuse uus lihaverivorst lubab klassikalise jõuluroaga maiustada ka neil, kel on mure gluteenitalumatusega. Lisaks on Rannarootsi talviste maitsete seas erinevaid lihalõike ning praade.

 

Rannarootsi Lihatööstuse arendusjuhi Peep Rahuoja sõnul on uus lihaverivorst täielikult tangainete vaba ja sobib kõigile verivorstisõpradele. „Kuna üha enam inimesi jälgib oma toitumist ja gluteenivabad toidud on teistes kategooriates osutunud väga populaarseks, tõime jõuludele mõeldes poelettidele  gluteenivaba lihaverivorsti. Nüüd saavad kõik rahus verivorsti süüa,” lisas Rahuoja.

 

„Sel aastal on uute maitseelamustena valikus veel verivorst suitsupeekoniga, kartulikäkk singiga, maitsestatud koodilõigud, maitsestatud peekonilõigud, seapraelõik kondiga ja dekooriga ahjupraad seavälisfileest,“ ütles Rahuoja. „Kogu talvehooaja parimad palad on esindatud.“

 

Rannarootsi talvetoodete valikus on koodi- ja peekonilõigud, mis valmivad kergesti ja on juba lõigatud parajateks portsjoniteks. „Kiire elutempo juures on oluline, et toit oleks kvaliteetne, maitsev  ja valmiks kiiresti.  Nii on meie eesmärk tuua kokkajateni erinevaid maitseid, mida kerge vaevaga õhtu- või lõunasöögi lauale tuua,“ kommenteeris Rahuoja. Rannarootsi talvetoodete seas on siiski ka klassikalised seapraed, mille küpsemine võtab veidi enam aega. „Eks kokkamine on omaette kunst ning mõned kunstiteosed valmivadki kauem,“ muheles Rahuoja.

 

Rannarootsi talvetoodete valikus on sel aastal 23 erinevat praadi, veri-, toor- ja grillvorsti. Lisaks uutele maitsetele ootavad taasavastamist eelmiste aastate lemmikud ning Jõulutoode 2014 parima jõuluprae tiitliga pärjatud Teriyaki seapraad.

 

 

Lisainformatsioon:

Peep Rahuoja

Rannarootsi Lihatööstuse AS

Arendusjuht

peep.rahuoja@rannarootsi.ee

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>