Toidud, mis maitsevad isadele :)

Spiidi
Abikokk
2009-04-28 11:48:02
Tulemas on isa sünnipäev ja lubasin midagi lauale küpsetada. Mida te soovitaks? Mu esimene valik on kulebjaaka, kuid äkki oskate midagi kevadisemat ja huvitavamat soovitada. See võiks olla kindlasti soolane.

le D?ner

Netcat
Abikokk
2009-04-28 13:56:26
Isade maitsed ja muud tingimused on ju väga erinevad. Minu omal on näiteks endal absoluutselt ükskõik, mida süüa ja kui ta ilma hooleks jätta, siis nii ta käitubki. Tegelikult on ta podagra tõttu aga eridieedil ja suht raske on talle toitu valmistada.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-28 14:00:27
Suunan Spiidi siia teemasse :) Isadepäev on küll pimedal sügisa'al, aga seal võib ka üldisemalt isade toidueelistuste üle arutleda. Ja ma ei tea, kui vanaks Su isa saab, aga ehk on ka sellest prouade sünnipäevalaua teemast abi..
Netcat:
Minu omal on näiteks endal absoluutselt ükskõik, mida süüa ja kui ta ilma hooleks jätta, siis nii ta käitubki. Tegelikult on ta podagra tõttu aga eridieedil ja suht raske on talle toitu valmistada.
Naat on see, mida Su isa vajab, Netcat. Aegopodium podagraria olla tõhus podagraravim! Nii et vaata neid naadiretsepte või jälgi seda kevadrohelise teemat. Mina sain eile juba esimese naadipundi aasa pealt kätte..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com