LASTE KOKAKLUBI: Natalie 7

Kirsike
Abikokk
2009-04-21 16:30:48
Natalie on 7-aastane esimese klassi piiga, kes köögis toimetab hea meelega, eriti hommikuti. Laupäev, pühapäev on tavaline, et kui me ärkame, on laud kaetud ja pannkoogid valmis. Eriline lemmik on tal tatar ja makaronid. Aga katsetusi teeb ta ka juba peenemate toitude kallal. Oma oskusi käib täiendamas kaks korda kuus meie noortekeskuses toimuvatel "tüdrukute õhtutel". Kõige imelisem asi millega ta hakkama sai (koos minu abiga) on Liblikatort (idee oli imelihtne, lõikad biksviidi keskelt kaheks ja küljed vastakuti):

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2009-05-27 20:25:32
Natalie tahtis ka kooskokkamisest osa võtta ja valmistas karulaugu võileivad :) Tulemus oli vahva ja pigem veidi huumorivallast ;) Aga maitses täitsa huvitavalt :)

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2009-06-09 22:09:20
Tüdrukute õhtul õpetati tegema Mehhikopäraseid suupisteid. Quesadillad singi-juustu-paprika täidisega. Täitsa head olid :) Kõik sõid ja kõigile meeldisid.

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2009-07-21 00:29:42
Nagu kuskil teises teemas sai kirjutatud, oli Nataliel sünnipäev. Pidustused kestsid mitu päeva ja erinevates kohtades, nagu väärikale kosmopoliitsele 8-aastasele preilile ;) kohane. Mõne oma küpsisetordi lappis Natalie ise, mõne minu abiga. Kaunistasime kamba peale. PS täna töölt tulles oli meile tehtud plaadikook. Laps sai sünnipäevaks Stiina kokaraamatu ja ta tegi sealt ühte kooki. Maitses väga hea, järelmaitse oli vähe mõrkjas ja hakkasime siis uurima - tuli välja et vaeseke oli tl asemel dl lugenud ja pani sisse 3 tl asemel niipalju küpsetuspulbrit kui meil kodus oli :) See tuletas mulle meelde minu esimesi kooke samas vanuses (esimene kook ei kerkinud ja siis panin järgmisesse igaks juhuks soodat "tiba"rohkem kui retseptis oli)

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2009-11-14 13:00:19
Eile õhtul tegi Natalie valge sokolaadi küpseid. Retsepti leidsin talle BBC GF-st (tutti-frutti rounds), et äkki pakub talle huvi ;) Mulle üllatuseks söödi taldrik kohe tühjaks, minu maitse jaoks oli nad ikka väga magusad. Natalie lisas veel peotäie pähkleid ja mandleid. Jõhvikate lisamisest keeldus kategooriliselt.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-14 14:23:00
Kirsike:
Eile õhtul tegi Natalie valge sokolaadi küpseid. Retsepti leidsin talle BBC GF-st (tutti-frutti rounds), et äkki pakub talle huvi ;) Mulle üllatuseks söödi taldrik kohe tühjaks, minu maitse jaoks oli nad ikka väga magusad. Natalie lisas veel peotäie pähkleid ja mandleid. Jõhvikate lisamisest keeldus kategooriliselt. http://y.delfi.ee/norm/115421/8002879_LnbIUo.jpeg
Ehee - see retsept oli siin ka olemas: tutti frutti ampsud. Ma saan nüüd kohe foto ka juurde panna ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2010-02-25 12:16:00
Natalie on moorapallide lainel. Retsept on Stiina kokaraamatust.

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2010-10-13 12:53:42
Natalie käis küla noortekeskuses sügiskohvikus müümas ja kõige menukamaks osutusid iirisekastmes popkornid vahvlituutus :) Ma olin äärmiselt skeptiline ja ei tahtnud lubada raisata pakki võid ja kahte pakki iiriseid soolaste popkornide peale, aga tuleb tunnistada, et eksisin rängalt. Jube maitsev oli :)

Lindude toitmine