Kiisu Kokaõpilane 2010-02-10 11:35:38 |
Spiidi:
´
Aa .. ma ise olen ainult e-poodi kasutanud :)
Ning teine lemmik on http://www.nop.ee/. Kiisu:
Mulle ei meeldi Sahvri teenindus. :( Isegi kui neil on palju suurem valik, kui Herne tänava ökopoes, siis kipun ikka Herne tänavale sattuma kuna seal on lihtsalt hea käia (õhustiku mõttes). Sahvris on alati natuke külm teenindus :(mina kasutan www.sahver.ee teenuseid :) Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Vernanda Abikokk 2010-04-23 18:45:10 |
meie väisasime täna Bioteeki - http://www.bioteek.ee/ - ja Krõõta - http://www.kroot.ee/ | |
Ludvignuudel Kokaõpilane 2011-09-14 00:07:23 |
Kristiine Keskuse taga asuval Kristiine turul tegutseb suve algusest alates ökopood, mis keskendub Eesti talupidajate ja väikeste tootjate toidu pakkumisele. Poe leiab tagumise rea viimasest boksist. Valikus leiduvad Eesti Mahe poolt vahendatud ning muudest taludest kasvatatud juur- ja puuviljad, maitsetaimed ning marjad. Eesti viinamarjad väärivad sealhulgas erilist äramärkimist, nõndasamuti Jõgevamaalt pärit krõmps hapukurk ja pehme mekiga hapukapsas. Esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel tuleb meil sisse pastöriseerimata Nopri talupiim, talujuust, taluvõi, talukohupiimad, talujogurtid ja taluvõided. Lihaletis on esindatud Märjamaa veiste ja lammaste maheliha. Peale selle on meil suur hulk erinevaid ökojahusid, ökohelbeid, ökomüslisid, ökokrõbuskeid ja ökopastasid. Suhkruga liialdamist mittearmastavatele magusasõpradele pakume tugevamaitselisi ja tervislikke ökomahlasid ning vanamoodsalt vedelaid ökomoose. Organismi aitab looduslikul teel tugevdada lai taimeteede valik. Arvestades turgu külastada armastava seltskonna võimalustega, hoiame ka hinnad teadlikult madalal. Ootame külla kella 9-18 ja pühapäeviti 9-17 vahel. | |
Doora Kokaõpilane 2011-11-30 20:43:09 |
Ida- Virumaal on ka nüüd mahepood. MAHEJAAM- Jõhvis Rakvere tn 13. http://www.mahejaam.edicypages.com/ Nii tore, et keegi lõpuks asja kätte võttis ja mahepoe siiakanti ka tegi! http://doora-doora.blogspot.com/ |
|
Lausperfektne Kokaõpilane 2011-12-08 10:28:55 |
Pekero on teinud endale poekese Lasnamäele Punasele tänavale (Punane 68), sõidan sealt iga päev mööda, kuid külastada veel pole jõudnud, tee ääres oleva sildi järgi on nad avatud iga päev 10-18. | |
Liina Abikokk 2011-12-21 21:41:35 |
Väga hea valik maheköögivilju on ka Mustamäe tee 3a asuvas Mahemarketis. Iga nädala alguses tulevad värsked käägiviljad välismaalt (apelsin, hurmaa, kiivi jne), koguaeg on olemas ka Eesti kartul, porgand, sibul, kapsas, peet, kaalikas. Muud mahe toodangut- pastasid, jahusid, maiustusi ning muid asju ka päris suur valik. | |
Kodukanake Abikokk 2012-03-19 08:35:43 |
Mul on küsimus teadjamatele selle Rimi juurde tehtud "Talu toidab" poe kohta. Seal on nimetuse järgi kodumaine mahe- ja talutoit. Mis aga minu jaoks kõlab nii, et seal on siis mahe- ja mittemahe toit. Ja tõesti kui vaatasin neid suitsuvorste, mis müügil, siis nendes 4-5 E-d ikka iga vorsti sildil. Kas ongi nii, et pean selles nurgakeses ka kullipilgul kõiki silte lugema ja arvestama, et sealt võin suurema raha eest ikka täiesti ebamahedat kraami endale korvi kuhjata? | |
Tziiki Abikokk 2012-03-19 10:22:39 |
Mulle väga meeldib ökosahver, nende puu- ja köögiviljad on minu arvates väga hea kvaliteediga ja ka teenindus on igati tip-top (olen tellinud nende e-poest). Ja hinnad on ka igati mõistlikud. Nii kahju, et neil Tartus poodi pole.
Seevastu Lõuna-Eesti ökokeskus ei meeldi üldse...kaup oli kehva ja kõik ostetav pakiti kilekottidesse :O As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Silja Abikokk 2012-03-19 12:14:46 |
Tziiki:
Mul isiklikult on vähemalt 3 negatiivset kogemust kui LE Ökokeskuse nö. finantsjuht? oma kaupa imeaeglaselt arve peale ostab ja/või kõva häälega isiklikest asjadest laterdab. Teenindaja tegeleb/jutustab temaga ja mina pean nt ühe pirni pärast ootama vääääga kaua (jah- üks pirn kiirelt lapsele möödaminnes- aga järgmisel korral ei kutsu enam suuremat ostlemist sinna tegema). Kui oma inimesed majas siis klienti ei huvita kedagi. Mul kogemusi pereäris küll ja veel ja meil oli küll reegel, et kui on klient siis oma asjad jäetakse paugust kõrvale! Muidu on teenindajad toredad ja abivalmid- kui oma inimesed ei sega. Nüüd enam muud sealt ei osta kui häda sunnil veiselihapuljongit- kui on ja möödaminnes ühte kindlat šokolaadi. Olen halva teeninduse suhtes väga tundlik :P
Mulle väga meeldib ökosahver, nende puu- ja köögiviljad on minu arvates väga hea kvaliteediga ja ka teenindus on igati tip-top (olen tellinud nende e-poest). Ja hinnad on ka igati mõistlikud. Nii kahju, et neil Tartus poodi pole. Seevastu Lõuna-Eesti ökokeskus ei meeldi üldse...kaup oli kehva ja kõik ostetav pakiti kilekottidesse :O |
|
Põrnikas Abikokk 2012-03-19 14:27:54 |
pole LE ökokeskusesse peale nende kolimist praktiliselt üldse enam sattunud. aga varasemalt on koht just selline mõnus hubane ja hea teenendusega tundunud. et üheseõnaga kurb neid kogemusi lugeda. viimasel ajal on mu põhiliseks mahekauba ostmiskohaks hoopiski Tartu Kaubamaja - valik neil suht laiaks muutunud, ehkki tegelikult meeldiks mulle mõnda pisemat ettevõtet toetada. Vahel hüppan ka Kaubahallis olevast poekesest läbi, aga see on kuidagi tavalise ja suht kitsa valikuga. no ja juurikaid ja maheliha tellin hoopis Lõuna-Eesti Toiduvõrgustiku kaudu ning osasid asju (nt mune, kukeliha) otse Kopra karjamõisast. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |