Peale-trenni-snäkid

Leoola
Abikokk
2009-03-24 13:52:52
Mina saan aru, mis sa mõtled. Mul on ka peale trenni kõht väga tühi ja mu treenerist sõbrants ütles, et kuna 30 min peale trenni on veel keha rasvapõletusreziimil, siis oleks hea süüa kohe peale trenni. aga mis valk see oleks, mida sööd, ei oska öelda küll. Nt. pikniku juustupulgad (mitte küpsised, vaid päris juustust, nimi ei tule meelde), keedetud muna, köögiviljadest porgand - need vast kannatavad kotis terve päeva transportimist ära. või siis enne trenni poodi? Kuigi minu jaoks on pigem ka harjumatu see, kui ma tulen trennist, istun oma kapi ette ja hakkan seal sööma :) teine asi mis mu jaoks sama arusaamatu on, mida võiks süüa hommikul enne tööd enne trenni. kui ma ärkan kell 8, et minna 9-ks trenni ja peale seda alles tööle. Hommikusöögi võin tööl süüa aga midagi oleks vaja ärgates ka ruttu hamba alla panna, sest muidu trennis rabeledes viskaks pildi tasku
Tziiki
Abikokk
2009-03-24 15:00:12
Leoola:
teine asi mis mu jaoks sama arusaamatu on, mida võiks süüa hommikul enne tööd enne trenni. kui ma ärkan kell 8, et minna 9-ks trenni ja peale seda alles tööle. Hommikusöögi võin tööl süüa aga midagi oleks vaja ärgates ka ruttu hamba alla panna, sest muidu trennis rabeledes viskaks pildi tasku
mina olen kuulnud, et enne hommikust trenni on parim väike süsivesik. Kõhtu ju täis süüa ei saa-siis ei jaksaks end trennis liigutada :D aga klaas mingit muutit (ise tehtud või poest) või banaan või paar ampsu putru oleksid vist sellised lihtsad variandid-need kõik sellised kergesti seeditavad ka

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Proua Simpson
Abikokk
2009-03-28 17:22:56
Olen ka profaga nõus, et peab teadma, mis su eesmärk on. Pealegi on "trenn" nii lai mõiste ja erinevad spordialad mõjuvad erinevatele organismidele ka erinevalt. Põhiline on oma keha jälgida ja aru saada, mida ta vajab. Kui pärast trenni söödud näksidest hakkab päästerõngas ümber vöö kasvama, siis peab vist näksid ära jätma ja ehk ainult jooma. Mina nt tean, et kui ma lähen jooksma, pean ma nii enne kui pärast jooksmist kiireid süsivesikuid sööma (puuviljad, mahlad jne), ujudes aga vajan süsivesikuid palju vähem - seal piisab paarist tükis šokolaadist, suusatamine see-eest nõuab jälle rohkem, jne. Mis kaasaskantavatesse snäkkidesse puutub, siis kõige paremad "kiired süsivesikud" on ikkagi need glükoositropsid, mida saab ka tavalistest toidupoodidest. Neid paari tükki sisse, ja suudadki jälle jalgu liigutada. Aga ma tõesti ei oskaks "kulinaarsemaid" toite soovitada.
<< 1 | 2 >