Põlled

Marit
Abikokk
2009-01-31 16:55:20
Kuna endal veel siiamaani köögis põlle ees ei ole, mõtlesin, et oleks ikks viimane aeg, endale põll muretseda, küpsetamisel oleks väga hea ette panna. Ainult et kust seda kaunist põllekset leida, kust teie olete oma põlled ostnud?

Magusad fotod

Berit
Abikokk
2009-01-31 16:59:47
Minul on kasutuses nii Nami-Nami ilus roheline põll kui ka üks suur põll, mille ma aastaid tagasi ise (käsitsi) õmblesin. Mulle nii meeldivad põlled ja ilma ei saaks enam üldse, nii harjunud juba :)
Zoozi
Abikokk
2009-01-31 21:43:28
Nami-Nami rohelist põlle kasutan ainult pidulikel juhtudel või kui külalised külas on. Ei raatsi iga päev kanda :) Aga muidu on üks suur põll (kunagi koolis sai õmmeldud), mis vajab vahetamist-ema lubaski sõbrapäevaks õmmelda. Olen suur põlle kasutaja - tihti avastan õhtul teleka ees, et olen pea terve päeva ringi käinud - põll ees :D :D :D Mees naerab, et see mul külge kleepunud.

Zoozi tegemised

Marju
Abikokk
2009-02-01 00:21:34
Kah nüüd nami-namipõllekandja (kuigi mõnikord tundub, et peaksin siiski kuni lõuani kaitstud olema), aga kunagi ostsin Tiimarist ja seal neid põllesid praegugi, üsna odavad. Kahtlustan, et hemtexis võib ilusaid põllesid olla.