Edith Abikokk 2009-01-23 01:03:06 |
loodan, et kõigi pühad möödusid toredalt.
minul selline mure. aasta lõpus käisin tln. kaubamajas ökopoes (vanas kaubamajas) ja seal jäi silma üks topsik pulbriga millele oli peale kirjutatud, et seda saab kasuta toitudes muna asemel mitte munapulber vaid mingi looduslik produks mis pidavat toimima samamoodi. a la kastmetes paksendama ja küpsetistes kergitama jne.
äkki keegi hea inimene teab millest jutt käib ja oskab öelda mulle selle toote nimetuse. Kuna olen ise nüüd pikemaks ajaks eestist ära ei saa minna ise järgi vaatama aga nimi meelde ei jäänud. Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Spidur Abikokk 2009-01-23 14:21:58 |
tavalist sojajahu saab muidu paljudes toitudes kasutada muna asemel. äkki oligi mingi selline toode. | |
Edith Abikokk 2009-01-23 19:45:55 |
käisin siin kohalikus ökopoes ja leidsin sellise asja nagu tapioka ja ma kahtlustan, et äkki oli see. kuigi tollel tootel oli peale kirjutatud, et ta kergitab küpsetisi mida ma tapioka kohta ei leidnud.
sojajahu kasutamise peaks ka järgi proovima. tänan soovituse eest Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-01-01 20:37:16 |
Jäi kuskil silma: VÕLTSMUNA Alltoodud retsept asendab 1 muna küpsetistes, eriti hästi küpsisteretseptides. Parim on see kokku vahustada vahetult enne lisamist küpsetise taignale. (See ei asenda tõeliselt munarohketes retseptides muna, näiteks nagu munapuder). [/i] [i]1 tl küpsetuspulbrit ½ tl soodat 2 tl jahu 3 tl vett | |