Pille Nami-Nami peakokk 2015-01-29 10:54:56 |
Tõstan ühe teise teema siia alla:
19.12.2010:
Marsake:
20.12.2010:
Andke nõu, milliste veinide ja brändiga te toite maitsestate? Pole sellel alal asjatundja, aga arvan, et nad ei pea olema kallid margid. Aga kuidas valida veini, kui retseptis on nt poolkuiva või kuiva veini vaja? Kuidas ma seda kaupluses kindlaks teen? Marsake: Andke nõu, milliste veinide ja brändiga te toite maitsestate? Pole sellel alal asjatundja, aga arvan, et nad ei pea olema kallid margid. Aga kuidas valida veini, kui retseptis on nt poolkuiva või kuiva veini vaja? Kuidas ma seda kaupluses kindlaks teen? Netcat:
20.12.2010:
Marsake:
Vein ilmselt ei pea, aga brändi suhtes olen avastanud, et Hennessy annab parema tulemuse kui mingi suvaline brändi. Vähe läheb ka ja et ma seda niisama ei joo, siis pole kahju suur.
Kuidas kaupluses kuiva veini kindlaks teha? Enamasti on kõik veinid "kuivad". Magusatele või poolmagusatele peaks selline fakt kuidagi ikka sildile märgitud olema.
Kuna enamasti vaja läheb vähem kui üks pudel, olen võtnud midagi väikepudelite valikust, aga selline eksisteerib arvestataval kujul ainult Kaubamajas ja Solarises, minuteada. Valgetest veinidest on Torrese Vina Sol olnud lemmik.Andke nõu, milliste veinide ja brändiga te toite maitsestate? Pole sellel alal asjatundja, aga arvan, et nad ei pea olema kallid margid. Aga kuidas valida veini, kui retseptis on nt poolkuiva või kuiva veini vaja? Kuidas ma seda kaupluses kindlaks teen? Veronika:
20.12.2010:
Mina olen lähtunud kirjutamata reeglist, et toidu sisse panen ainult veini, mida ise ka joon. Tziiki:
20.12.2010:
Hennessy on ikka konjak ;) aga odavamatest konjakitest on Larsen väga hea. Olen ise suur konjakisõber ja julgen seega soovitada :) Brändidest olen toidule kasutanud Aramist. Netcat:
Tziiki:
Hennessy on tõesti konjak, ja konjak on brändi. Nii nagu šampanja on peale šampanja olemise ühtlasi ka vahuvein.
Eelmisel aastal ostsin puuviljakoogi immutamiseks mingi prantsuse nimega odavama brändi, muidugi jäi üle ka, kasutasin siin seal kastmete ja kookide jne sees, ei olnud nii hea.Hennessy on ikka konjak ;) |
|
Profa Abikokk 2015-02-01 23:59:10 |
Einoh, toidu sisse ei pea tõepoolest panema just kõige kallimat alkoholi, aga kindlasti ei ole mõtet panna ka jooki mida ise niisama juua ei tahaks, seega mina eraldi alkoholi toidu jaoks ei osta, panen seda mida isegi tarvitan. Spetsiaalselt toidu jaoks on ostetud ainult sellised alkoholid mida ma muidu iśe niisama juua ei soovi, Amaretto tiramisu jaoks näiteks ja veel mõned liköörid, Cointreau jne. Võib isegi juhtuda et mõni külaline pretendeerib aeg-ajalt ka nende joomisele:) Aga kindlasti ei ole mõtet kasutada säästujooke heas pasteedis või näiteks kammkarbi flambeerimisel, ikka selliseid mida oleks nõus niisama ka jooma. | |
<< < 1 | 2 > |