Maris Abikokk 2008-12-15 12:30:49 |
Eelmisel nädalal avastasin, et Tabasalu keskuses on avatud soliidne hispaaniapärane restoran Manolete. Pikalt ei oska veel midagi rääkida, sest peatusin seal ainult korraks. Seal on pikk-põhjalik a la carte menüü, kus pearoogade hinnad on umbes paarisaja krooni ringis (panin tähele, et menüüs on näiteks härjamunad), aga päevasel ajal oli seal kiirmenüü väga heade hindadega. Mina sõin tomatisuppi, mis maksis 20 kr. Maitses hästi ja teenindus oli kiire. Seal kõrval on avatud Itaalia delikatesside ja kvaliteetveinide poeke. Minge uudistama! | |
Zoozi Abikokk 2008-12-15 13:52:31 |
Mina olen seal korduvalt käinud ja rahule jäänud, aga härjamune pole julgenud tellida :) Siia üks nali ka, seoses restoraniga. Olime tüdrukutega oma igakuisel restoranikülastusel - seekord siis Manoletes. Söök ja jook, kõik ok. Võtsime arve ja raamatupidajast sõbrants vaatas siis üle. Natukese aja pärast küsib, kes see Paulo tellis? Me jahmunud nägudega, ei suutnud ka meenutada, eks vein oli ka oma töö teinud, kes meist sellist rooga sõi. Aga pika uurimise peale selgus, et Paulo oli meid teenindava kelneri nimi :D | |
Kykametsakolla Kokaõpilane 2009-02-04 11:10:10 |
Tundub, et uus põlvkond peale kavamas, nimelt on Manolete selles kohas tegutsenud pea 10 aastat :) aga Paolo nimelist teenindajat seal pole, pigem sõite mõnd kanarooga, ning härjamune tasub proovida, Hispaanias neid niisamalihtsalt ei saa :) | |
Zoozi Abikokk 2009-02-04 11:46:27 |
kykametsakolla:
Ei söönud kana, sõime parti. Aga nime suhtes võin tõesti eksida, sai head veini üsna palju manustatud ja nüüdseks ka pea aasta möödas. Kuid vahejuhtum toimus ja ajab meid sõbrannadega siiani naerma :)
Restoran ise on mõnus :)
Tundub, et uus põlvkond peale kavamas, nimelt on Manolete selles kohas tegutsenud pea 10 aastat :) aga Paolo nimelist teenindajat seal pole, pigem sõite mõnd kanarooga, ning härjamune tasub proovida, Hispaanias neid niisamalihtsalt ei saa :) |
|
Trlp Abikokk 2009-04-23 11:49:24 |
Ma ei saa Manolete populaarsusest aru. Õigupoolest tuleks igale söögikohale vähemal kaks võimalust anda, eks, juhul kui sa esimesest korrast toidumürgitust, valearvet või taldrikuga vastu pead ei saa. Aga tagasi mineku tahtmise tekkimiseks peab kohast ikka mingi mulje, mingi intriig meelde jääma. Me käisime Manoletes esimest korda eelmisel nädalal ja kui ma praegu mõtlen söödud toidu peale, siis tuleb vaevu meelde, millega tegu oli - part (kuiv ja tuim) ja veis (mõnus ja pehme, aga ei enamat). Lisandid ajasid haigutama ja JÄLLE ülehinnatud veinid. Tõsi, neil oli imetore kelner, kes suhtles, rääkis lugusid, oli sõbralik. Aga ma ei lähe ju kelneri pärast tagasi? Millel see Manolete populaarsus siis ikkagi põhineb? Vanast ajast pärit püsikundede ringil, kes mäletavad seda aega, kui Tabasalu kandis midagi muud ei olnud? | |
Kykametsakolla Kokaõpilane 2009-05-16 19:25:53 |
Ega mina kah aru saa, millel see populaarsus põhineb :) Aga siimaani on olnud parimaks osaks eelroad, praadidega jah on halvemaid/paremaid päevi olnud. Igatahes on ka uuenenud menüü pakutavat proovitud - ning olen rahul. Aga vist on neil ka kaadrimuudatus toimunud, igatahes päevapraed on läinud superheaks ( nagu vanadel aegadel) ning hind endiselt supp + praad 60 kr :) aga veinide hinnapoliitika on omaette teema, aga eks turg korrastab ;) | |