Jaapani restoran MANGA/SAKURA/AMI-JA, Narva mnt, Tallinn

Zoozi
Abikokk
2008-11-26 08:08:00
Ei olnud plaanis Mangast siin lähemalt kirjutada, kuna ei ole suur jutumees, aga vastu tulles Pillele, annan endast parima. Sai siis eelmine nädal külastatud Mangat, see on endine Ami-Ja. Sisenedes restorani, ei oodanud mind keegi. Hiilisin siis vaikselt edasi - avanes pilt selline - üksik meesterahvas lürpis suures saalis suppi. Samas oli ka, ilmselt sushimeister, kes nikerdas midagi. Vaatas mind tuima näoga, aga midagi ei öelnud. Mainisin, et meil laud siia kinni pandud. Vaikus. Siis pärast paariminutilist pausi,vist ootas, et keeran otsa ringi, läks kuhugi taharuumi ja sealt tuli siis meie kelner. Juhatati mind lauda, kus sõbranna mind juba ootas. Tellisime kala sakemarinaadis,sushi ja köögiviljatempura. Sushi ja tempura olid enam-vähem ok, aga kala oli küll kuiv, tuim ja maitsetu. Jätsime järgi. Kuna kõht jäi tühjaks otsustasime proovida puuviljatempurat, see oli viga. Algul toodi meile vale toit, andestatav. Siis toodi lauale mingi suur hele känkaras. Maitsesime, jube - tainas toores, banaanitükid lödid. Jätsime söömata. Head aega ei olnud ka kahjuks kellelegi öelda, sest välja saamisega pidime ise hakkama saama. Mina aru ei saanud, et seal oleks alles remonti tehtud. Samad lauad, sama atribuutika. Ainult restorani nimi vahetus. Kahju oli, et meil see õhtu nii läks.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-30 21:58:18
Zoozi, ei olnud sellele kohal pikka iga. Kuskilt jäi silma, et Manga asemel on juba järgmine jaapani restoran, sel korral nimeks SAKURA, mis tähendab jaapani keeles kirsiõit. Loodan, et keegi peagi muljetab sellest kauni nimega kohast :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2009-05-01 10:49:29
Pille:
Zoozi, ei olnud sellele kohal pikka iga. Kuskilt jäi silma, et Manga asemel on juba järgmine jaapani restoran, sel korral nimeks SAKURA, mis tähendab jaapani keeles kirsiõit. Loodan, et keegi peagi muljetab sellest kauni nimega kohast :)
Arvan, et seal muutus jällegi ainult nimi. Ise enam katsetama ei lähe, ootan esmalt teiste muljeid.

Zoozi tegemised

Ressu
Kokaõpilane
2009-09-24 19:14:18
Seal jah kõik sama, ainult juhatajast sai omanik ja sushi peakokk lahkus. Ühesõnaga mitte midagi rõõmustavat.
Andrus
Kokaõpilane
2010-04-24 17:27:08
Nüüd ei ole enam kõik sama. Peale menüü muutuse on koha ilme ja energia uue hoo sissesaanud . Paremat sushit ei ole mina siin linnas saanud. Ja soe menüü on laienenud ja oma maitse ja värvi tagasi saanud . teenindus on ok-hea :) . ootan et klienti tervitatakse röömsalt juba uksel,seda lives näha teeb mulle head meelt. Hinnad väga mõistlikud 55 .- saan taldriku sushi valikuga ja miso supi ,soojad toidud algavad samast kategooriast nii et hea koht ka lõunatada . Minupoolt kiitus !
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-07 09:22:56
Enne, kui ma uue teema tekitan, tahtsin teadjamate käest uurida, kas endise Fish&Wine ruumides Sakala tn avatud Sakura on kuidagi varem Narva mnt tegutsenud Sakuraga seotud? Oskab keegi miskit kosta?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marju
Abikokk
2010-11-08 10:16:34
Pille:
Enne, kui ma uue teema tekitan, tahtsin teadjamate käest uurida, kas endise Fish&Wine ruumides Sakala tn avatud Sakura on kuidagi varem Narva mnt tegutsenud Sakuraga seotud? Oskab keegi miskit kosta?
Seotuse kohta ei oska öelda, aga käin sealt päris tihti mööda, enamasti on rahvast täis ja olen mitu korda näinud, et kõik ei ole mahtunudki. Uudishimu juba on küll :) Ja üks asi, mis selles kohas silma torkab, et kõik on seal alati särgiväel :) et justkui oleks seal jube soe. Kena koduleht on neil ka, peaks nuudleid minema sööma.