Mida saaks teha?

Taky
Kokaõpilane
2008-11-19 18:23:25
Asju on mitmeid kuid rakendust neile pole leidnud. Niisiis on hulgim banaane mida niisama enam ära ei jõua süüa. Siis on külmikus ootamas vahukoor ja ka kohupiim on olemas. Äkki oskate midagi lihtsamat soovitada mida nendega teha. Olen alles kokakunsti katsetaja :)
Tiina
Abikokk
2008-11-19 18:28:26
Kui mul oleks hulgim banaane, teeksin kindlasti Nigella banaanikeeksi. See on parim keeks, mida ma tean :) Vahukoore vahustaksin ära, segaksin kohupiima ja pisikese suhkruga ja sööksin keeksi kõrvale või niisama mõne hapu moosi või marjaga.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-19 20:01:03
Taky:
Asju on mitmeid kuid rakendust neile pole leidnud. Niisiis on hulgim banaane mida niisama enam ära ei jõua süüa. Siis on külmikus ootamas vahukoor ja ka kohupiim on olemas. Äkki oskate midagi lihtsamat soovitada mida nendega teha.
Tiina mainitud banaanikeeks on tõesti mõnus. Aga kui panna Nami-Nami retseptiotsingu lehel need kolm komponenti (banaan, kohupiim, vahukoor (ehk siis rõõsk koor35%)) otsingusse, siis saad hetkel 5 retsepti. Otsing: banaan + rõõsk koor 35% (+käik 'Dessert) = 26 retsepti Otsing: banaan + kohupiim (+ käik 'Dessert') = 8 retsepti Kõik fotodega retseptid on Nami-Nami kasutajate poolt läbi proovitud ja tihti ka kommentaariga varustatud. Head kokkamist!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com