Rooskapsas e. brüsseli kapsas

Kodukana
Postitusi: 78
Kokaõpilane
2008-11-18 13:44:51
sain see aasta korraliku saagi, keedan ära ja panen külma. ja siis vajadusel lisan supile. mida veel saab teha?
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2008-11-18 13:53:00
Kodukana:
sain see aasta korraliku saagi, keedan ära ja panen külma. ja siis vajadusel lisan supile. mida veel saab teha?
Siin on väike valik retsepte. Kokandussõnastikus olen ka veidi rooskapsast kirjutanud.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kodukana
Postitusi: 78
Kokaõpilane
2008-11-18 14:18:10
hetkel olid nad külmkapis ja hakkasid natuke närtsima.
Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2008-11-18 18:21:19
Rooskapsast võib röstida või grillida kas pancetta, peekoni või jamon iberico'ga, õli, laimimahla, muid maitseaineid ja natuke parmesani peale riivida ja polegi suurt muud vaja. Mõtlesin siin, et rõstitud seesamiseemnete õli sobiks väga hästi...

Zap*

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-02-07 10:10:57
Suunan rooskapsa teemalised arutelud siia kapsateemasse. Selle teemaarenduse panen lukku.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com