Ristl Kokaõpilane 2008-11-17 12:57:41 |
[b]Aadress: Jõe 4a, 10151 Tallinn, Eesti
Restoran on avatud: Esmaspäev - Pühapäev 12.00 - 24.00
Reserveerimiseks helista Tel.: +372 6263 684[/b]
Tere! Oleks huvitav kuulda nende inimeste muljeid, kes on külastanud Tallinnas Jõe tn.-l asuvat restorani Gianni. Kas tasub sööma minna? Internetist ei leidnud praktiliselt mingit infot nende köögi kohta. Ablas miisu. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-17 13:09:24 |
Ristl:
Pole kunagi käinud. Internetist leidsin paar arvustust:
Heidi Vihma Itaalia menüüga restoran Gianni avas naistepäeval uksed Äripäev, 17.3.2006
Armand Kokk Aga köök on siin hea Eesti Ekspress, 4.4.2006
Santa Maria anonüümne arvustus (reklaamtekst?) Restoran Gianni
Portaali Ole Mees arvustus Soovid teada, mis on kvaliteet? 15.3.2007
Ja ajakirja KÖÖK jt konkursil Eesti 50 parimat restorani sai Gianni 16. koha. Sellegipoolest puudub täielikult minu restoranimaastikult ja ilmselt niipea sinna ei mahu ka..
Tere! Oleks huvitav kuulda nende inimeste muljeid, kes on külastanud Tallinnas Jõe tn.-l asuvat restorani Gianni. Kas tasub sööma minna? Internetist ei leidnud praktiliselt mingit infot nende köögi kohta. |
|
MB Kokaõpilane 2008-11-17 15:13:14 |
Käisin ja oli maitsev itaalia köök ... aga sellega minu mälestused piirnevadki. Parima tahtmise juures ei meenu, mida sõin. Ja see tähendab, et minu jalg sinna vabatahtlikult enam ilmselt ei lsatu. Tavaliselt võin aastaid hiljemgi meenutada oma tänaseni lemmikuteks jäänud restoranide menüüd ja mida mingil korral sõin. Aga Gianni ei pakkunud mingeid üllatusi, oli lihtsalt hea kõhutäis ja kõik. Ja sisekujundus oli ka selline nähtud-tehtud, ilma igasuguse efektita. | |
Ristl Kokaõpilane 2008-11-28 15:15:28 |
Käidud. Läksin suure eelarvamusega (ise ka ei te, miks) ja sain ÄÄRETULT positiivse üllatuse osaliseks.
1. Sellist hoolivat ja püüdlikku teenindust ma pole varem Eestis üldse kohanud.
2. Toit maitses hästi ja oli taldrikul kaunis (sõin pardi rinnafileed apelsinikastmes), kogused polnud ei liiga väiksed ega ka liiga suured, nii et jaksasin ära süüa nii austrid, pardi kui ka magustoidu. Minu magustoit (hooaja-parfee, mis oli tehtud pähklitega) oli ausalt öeldes ei-midagi-erilist, aga kaaslase pannkoogid! See oli peakoka etteaste, mille kirjeldamiseks mul tööajal paraku aega ei jätku. Äge! ja hea ka...
3. Hinnad täitsa tavalised Tallinna kesklinna hinnad.
Lähen kindlasti tagasi, kui võimalus tekib. Ablas miisu. |
|