Pubi MÕISA AIT, Jüri 20c, Võru

Leenilii
Abikokk
2008-11-09 22:23:31
Mulle kohe meeldib see koht ja kuna Võru toitlustuskohad on siin häbiväärselt tähelepanuta jäänud, siis teen kerge tutvustuse. Ma olen seal küll ainult 3 korda käinud ja ainult suppi ja magustoitu söönud, aga väga rahule jäänud. Mõisa Ait asub peatänava, Jüri tn ääres, ja nimetab end lokaaliks. Allkorrusel on hämaram ja hubasem, ülakorrusel ruumi nt gruppide jaoks. Täna sõime kana-juustusuppi, mis on kindlalt kõige parem juustusupp, mida iial saanud olen. Ehkki kanatükid olid veidi liiga kõvaks praetud. Lapsed söövad seal alati frikadellisuppi. Olen alati tänulik restoranidele, kes pakuvad frikadellisuppi. Lastega sööjaile kindla peale minek. Minu suurem laps tahtis ka minu juustusuppi süüa. Supi hinnad on 40-45 kr, valikus 5 suppi. Praade pole ma seal söönud, aga neid on valikus samuti palju. Magustoiduks sõime kreeka šokolaadikooki, oli ka hea, ehki mitte parim, aga juures oli suur pall rohelist jäätist, nii et taas suured plusspunktid laste silmis. Meeldib ka see, et seal on ruumi, sööki oodates saime lastega ringi kõndida ja see ei seganud kedagi.
Nadira
Kokaõpilane
2008-11-16 14:18:05
Salatid on seal küll üsna kohutavad, korra sain seal üsna head kana-virsikusalatit, aga järgmine kord seda tellides sain ebameeldiva üllatuse osaliseks. Komponendid olid samad, aga vahekord erinev, salat koosnes enamasti hiinakapsast ja virsikust, muud nagu ei tundnudki ja peale lätaki koor-majonees. Caesari salat sisaldas ka kuivanud atleedi liistakaid u 5 cm pikki ja 1,5 cm laiu. Aga lihtsalt lõunatamiseks normaalne ja praadidel pole ka väga viga. http://www.moisaait.ee/menyy.php