Tiitel: Kokaõpilane
2009-08-21 14:36:56 |
On keegi seal Veinitoas käinud ka juba? |
2009-08-21 14:29:01 |
Võrumaa söögikohtadest paistavad siin olevat esindatud vaid Rõuge talukohvik ja Võru Mõisa Ait. Mõisa Ait on üsna kehvade toitude ja teenindusega viimasel ajal (äkki suvepuhkuste tõttu) ja mina seda Võrumaad külastavatele tuttavatele küll soovitada ei julgeks. Spring Cafe http://www.springcafe.ee/ on maitsvate toitudega ja stiilne koht. Suvel ka ainuke koht Võrus, kus korralik suveterrass ja veel vaatega järvele. Jahedama ilmaga antakse pleedki ümber :) Kahjuks muudeti ilmselt MASU tõttu lahtitiolekuaegu. Äripäevadel enam peale kaheksat sinna sõbrannaga kohvitama minna ei saa :( Üsna hiljuti avatud Chinese Inn vabaduse tänaval, Semu kaubamaja vastas üllatas positiivselt. Menüüs on peale hiina toitude ka Tai ja India rahvusköögist pärinevat. Ma pole eriline idamaade toidu fänn, aga toidud olid tõesti maitsvad, hinnad normaalsed ja kaasa saab ka osta. Söögikoht pole endale eriti reklaami teinud ja koduleht ka puudub. Seega tekib hirm, et kas selle leiavad nii paljud inimesed üles, et end ära majandada. Loodetavasti jäävad ikka püsima :) |
2009-08-21 13:54:18 |
Käisin ka paar kuud tagasi, menüü paistis huvitav, aga meie olime rohkem kohvitamise-jutustamise peal väljas ja võtsime kohvi, teed ja baklavat, mingit salatit proovisime ka. Baklava oli küll väga niru, nagu paar päeva vana pärmisai :( Õhkkond muidu mõnus, küünlad, diivanid ja tõmmu härra toite soovitamas :) |
2009-08-21 13:48:39 |
Ma ei saanud ülalmainitud blogist ka aru, kas kohvik oli ainult mõned päevad avatud sel suvel. Oleks ka tahtnud külastada :) |
2009-01-17 18:42:41 |
Mul nii head mälestused pole :( Kuna kalarestoran asub väga ilusas kohas ning näeb atraktiivne välja. Eriti suvel tundub olevat mõnus terrassil toitu ja päikest nautida, aga ... Toit polegi nii maitsev ja lisaks olen saanud mitmel korral arvega petta, pärast tähelepanu sellele seigale juhtimist olen küll õige arve saanud. Minu sportlikuks harrastuseks on kujunenud seal kohvi tellimine, et kas tuuakse või mitte. Kolmel korral olen kohvi tellinud ja ÜKSKI kord pole seda saanud. Kahel korral olen kohvi ka kinni maksnud ja seda alles hiljem arvet vaadates avastanud. Viimane kord oskasin juba vaadata enne maksmist ja avastasin sealt kummalisi toite, mida ei tellinud. Parandatud arvel oli kohvi ikka kirjas. Sportlikust huvist pole oma kohvi meelde ka tuletanud. Proovige ka, vahest saab sellest uus Pangodi spordiala :) |