Seenekas Abikokk 2008-10-29 17:49:11 |
Kas keegi oskab vihjata, kas mannat on ka erinevat. Viimasel ajal on nii peeneksjahvatatud olnud, et näiteks ühe vana mannakoogi retsepti järgi tuleb ta hoopis teise maitse ja konsistentsiga. Riivsaia on küll jämedamalt ja peeneksjahvatatult. Tänan juba ette. | |
Kika Abikokk 2008-10-29 20:00:32 |
mina olen ostnud ökopoest eesti mahemannat. see pole peeneks jahvatatud nagu tavaline manna, pigem just selline "jämedakoeline" ja tumedam. ja maitseb palju paremini! | |
Kardemon Abikokk 2008-10-29 20:15:50 |
Kika:
kas keemiseaeg on seetõttu ka pikem? kui palju sel juhul? mina olen ostnud ökopoest eesti mahemannat. see pole peeneks jahvatatud nagu tavaline manna, pigem just selline "jämedakoeline" ja tumedam. ja maitseb palju paremini! http://kardemon.blogspot.com |
|
Kiilike Abikokk 2008-10-29 20:50:08 |
ma kasutasin miingi aeg ka mingit(Jäneda talupäevadelt ostetud) mahemannat. Oli tumedam ja jämedama jahvatusega. Kui tavalise manna keedan ära u 20 minutiga siis toda keetsin u 40 minutit. Aga maitselt oli mõnusam. | |
Kika Abikokk 2008-10-29 20:52:46 |
Kardemon:
oi, ma ei oskagi seda öelda. ma pole tavalist mannat ammu kasutanud.
mahemannat keedan nii kaua, kui puder valmis, maitse järgi. :) Kika:
kas keemiseaeg on seetõttu ka pikem? kui palju sel juhul?mina olen ostnud ökopoest eesti mahemannat. see pole peeneks jahvatatud nagu tavaline manna, pigem just selline "jämedakoeline" ja tumedam. ja maitseb palju paremini! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-10 11:38:09 |
Kika:
Mina vajan ka nõu mahemanna osas :) Tegin eile rabarbri-mannavahtu ja panin seda jämejahvatusega täistera mahemannat samapalju, kui tavalist mannat olen pannud (ehk 4 sl). No ja vaatamata pikale-pikale keetmisele ei läinud see puder eales nii paksuks, et sellest saaks vahustamise teel mannavahtu teha. (Tulemuseks siis maitsev rabarbri-mannasupp :)).
Kas peaks rohkem panema? Lihtsalt sedatüüpi desserdis mitte kasutama seda mahemannat?
Mul oli Vändra mahe (öko) nisumanna.
Kardemon:
oi, ma ei oskagi seda öelda. ma pole tavalist mannat ammu kasutanud.
mahemannat keedan nii kaua, kui puder valmis, maitse järgi. :)Kika:
kas keemiseaeg on seetõttu ka pikem? kui palju sel juhul?mina olen ostnud ökopoest eesti mahemannat. see pole peeneks jahvatatud nagu tavaline manna, pigem just selline "jämedakoeline" ja tumedam. ja maitseb palju paremini! |
|
Aurora Abikokk 2010-04-22 11:01:09 |
Tegin eile mannakooki Ragne blogist. Meeldis. Juurde valmistasin kirsikastme. | |