Sidrunimarinaad

Kallerdis
Kokaõpilane
2008-10-02 15:08:00
Mulle ja perele maitseb hirmsasti Talleggi sidrunimarinaadis kanafilee, kuid seda 300g kaupa perele koju osta on tiba kallis. Kes aitaks panna kokku sarnase marinaadi? Pakun, et sinna paneksin sidrunimahla, Dijoni sinepit, veidi õli, äkki mett.... Aga mida teie sinna paneks?
Kika
Abikokk
2008-10-02 17:04:38
minu sidrunimarinaad: värskelt pressitud sidrunimahl, mesi ja sojakaste (maitseks veel till või petersell). kõike maitse järgi, nii, et kanalihatükid oleksid kaetud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-02 17:26:38
Kallerdis:
Mulle ja perele maitseb hirmsasti Talleggi sidrunimarinaadis kanafilee, kuid seda 300g kaupa perele koju osta on tiba kallis. Kes aitaks panna kokku sarnase marinaadi? Pakun, et sinna paneksin sidrunimahla, Dijoni sinepit, veidi õli, äkki mett.... Aga mida teie sinna paneks?
Info Talleggi kodulehelt: Sidruni kanafilee Koostis: broilerifilee (vähemalt 245g), joogivesi, keedusool (maks.2%), lõhna- ja maitseained, paksendajad E 412, E 415, suhkur, lõhna- ja maitsetugevdaja E 621, antioksüdant E 330, toiduvärv E 160a. See eriti abiks ei ole :D Nami-namis on mõned sidrunikana retseptid. Sinu enda marinaadiidee pole paha - sidrunimahl annab hapusust, sinep teravust, mesi magusust. Aga Kika sidrunimarinaad kõlab samuti paljulubavalt. Ma ise pole Talleggi sidrunikana näinud ega degusteerinud, seega ei oska midagi konkreetsemat pakkuda. Sorri..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Berit
Abikokk
2008-10-02 20:49:51
Mulle ka väga maitseb see Talleggi sidrunikana ^^