Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-11 08:51:31 |
Ostan juba pikemat aega kohalikust Co-Marketist ja Viimsi Marketist Polli õunamahla, 2-liitrises kanistris. Väga hea mahl (kodus endal kahjuks pole õunamahla). Eile jäi Viimsi Marketis silma aga tagasihoidliku sildia purgike polli õunapüreega. Maitseb igati hästi, aga mulle imponeeris asjaolu, et moosipurgil on kirjas õunasordi nimetus. Seda väga tihti ei juhtu :P "Polli õunapüree sordist "Orlovski sinap" 500 g. Toodetud Eestis kasvatatud marjadest. Säilitusaineteta, pastöriseeritud. Sisaldab vähesel määral suhkrut." | |
Seenekas Abikokk 2010-04-11 11:17:24 |
Pille:
Irw, kas oligi kirjutatud õunapüree "marjadest"? "Polli õunapüree sordist "Orlovski sinap" 500 g. Toodetud Eestis kasvatatud marjadest. Säilitusaineteta, pastöriseeritud. Sisaldab vähesel määral suhkrut." |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-11 11:21:48 |
Seenekas:
Oli küll. Ma kergitasin ka kulmu :) Ikkagi positiivne :D
Pille:
Irw, kas oligi kirjutatud õunapüree "marjadest"?"Polli õunapüree sordist "Orlovski sinap" 500 g. Toodetud Eestis kasvatatud marjadest. Säilitusaineteta, pastöriseeritud. Sisaldab vähesel määral suhkrut." |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-04-11 17:22:45 |
Mina soovin kiita Kuressaare turuhoones asuvat lihapoodi. Seal müüakse parimat suitsuliha, ilma naljata. Parim mis ma kunagi söönud olen. Suitsutatud lambaliha on kahjuks saada vaid hooajaliselt, aga ka sealiha on võrratu. Eile sai just jälle üks suitsutatud kõhuäär võetud, kont ka küljes, millest saab maitsva supi. Panen seda liha nii pastakastmesse kui ka seentele seltsiks, või näksin niisama. | |
Seenekas Abikokk 2010-04-11 18:28:35 |
Pille:
Loomulikult! Seenekas:
Oli küll. Ma kergitasin ka kulmu :) Ikkagi positiivne :DPille:
Irw, kas oligi kirjutatud õunapüree "marjadest"?"Polli õunapüree sordist "Orlovski sinap" 500 g. Toodetud Eestis kasvatatud marjadest. Säilitusaineteta, pastöriseeritud. Sisaldab vähesel määral suhkrut." |
|
Liina Abikokk 2010-04-11 20:24:24 |
Ma ostsin täna Kristiine Saunamessilt maasuitsu sinki, selline ehtne suitsutatud sink, see oli ikka nii hea. Tuli meelde lapsepõlv, kus vanaisa suitsusaunas liha suitsetas, täpselt sama lõhn ja maitse. Varem ma pole kuskilt seda müügil näinud. | |
Zoozi Abikokk 2010-04-11 22:41:39 |
Pille:
Meie ostame seda Lasnamäe Prismast ning Nõmme turult nende õuna-pirnimahla :) Meile ka meeldib :)
Ostan juba pikemat aega kohalikust Co-Marketist ja Viimsi Marketist Polli õunamahla, 2-liitrises kanistris. Väga hea mahl (kodus endal kahjuks pole õunamahla). |
|
Netcat Abikokk 2010-04-12 12:24:44 |
Positiivne - ma eeldan vähemalt, sest pudelit lahti kruttinud veel ei ole - leid selles mõttes, et lõpuks ometi ma avastasin koha, kus Eestis Kirschwasserit osta saab. Ega te ära ei arva...
Maximast leidsin. Täitsa ehtne paistab välja, Saksamaal toodetud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kolhoositar Kokaõpilane 2010-04-12 13:23:11 |
Aurora:
Nägin nimetet toodet isegi Riia mnt äärses Co-marketis. Muid kalevi sokse oli seal letil ainult ühekaupa... naljakas pood ühesõnaga. Silx:
Tartus ka ilmselt Kalevi kommpioes saadaval.Stardust:
Ma sain Tallinnast Pärnu mnt Kalevi kommipoest.
http://www.kalev.eu/public/products/409_s.jpgKust seda otsida võiks? Tartu Selverites-Rimides pole küll veel näinud... |
|
Kairit Abikokk 2010-04-12 15:23:30 |
Liina:
Mul mees tõi ka seda sama sinki Kristiinest. On hea küll, terve külmkapp lõhnab nagu suitsusaun :-) Ma ostsin täna Kristiine Saunamessilt maasuitsu sinki, selline ehtne suitsutatud sink, see oli ikka nii hea. Tuli meelde lapsepõlv, kus vanaisa suitsusaunas liha suitsetas, täpselt sama lõhn ja maitse. Varem ma pole kuskilt seda müügil näinud. |
|
<< < 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 > >> |