Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-11 08:51:31
Ostan juba pikemat aega kohalikust Co-Marketist ja Viimsi Marketist Polli õunamahla, 2-liitrises kanistris. Väga hea mahl (kodus endal kahjuks pole õunamahla). Eile jäi Viimsi Marketis silma aga tagasihoidliku sildia purgike polli õunapüreega. Maitseb igati hästi, aga mulle imponeeris asjaolu, et moosipurgil on kirjas õunasordi nimetus. Seda väga tihti ei juhtu :P "Polli õunapüree sordist "Orlovski sinap" 500 g. Toodetud Eestis kasvatatud marjadest. Säilitusaineteta, pastöriseeritud. Sisaldab vähesel määral suhkrut."

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2010-04-11 11:17:24
Pille:
"Polli õunapüree sordist "Orlovski sinap" 500 g. Toodetud Eestis kasvatatud marjadest. Säilitusaineteta, pastöriseeritud. Sisaldab vähesel määral suhkrut."
Irw, kas oligi kirjutatud õunapüree "marjadest"?
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-11 11:21:48
Seenekas:
Pille:
"Polli õunapüree sordist "Orlovski sinap" 500 g. Toodetud Eestis kasvatatud marjadest. Säilitusaineteta, pastöriseeritud. Sisaldab vähesel määral suhkrut."
Oli küll. Ma kergitasin ka kulmu :) Ikkagi positiivne :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2010-04-11 17:22:45
Mina soovin kiita Kuressaare turuhoones asuvat lihapoodi. Seal müüakse parimat suitsuliha, ilma naljata. Parim mis ma kunagi söönud olen. Suitsutatud lambaliha on kahjuks saada vaid hooajaliselt, aga ka sealiha on võrratu. Eile sai just jälle üks suitsutatud kõhuäär võetud, kont ka küljes, millest saab maitsva supi. Panen seda liha nii pastakastmesse kui ka seentele seltsiks, või näksin niisama.

Zap*

Seenekas
Abikokk
2010-04-11 18:28:35
Pille:
Seenekas:
Pille:
Oli küll. Ma kergitasin ka kulmu :) Ikkagi positiivne :D
Loomulikult!
Liina
Abikokk
2010-04-11 20:24:24
Ma ostsin täna Kristiine Saunamessilt maasuitsu sinki, selline ehtne suitsutatud sink, see oli ikka nii hea. Tuli meelde lapsepõlv, kus vanaisa suitsusaunas liha suitsetas, täpselt sama lõhn ja maitse. Varem ma pole kuskilt seda müügil näinud.

Minu kokkamised!

Zoozi
Abikokk
2010-04-11 22:41:39
Pille:
Ostan juba pikemat aega kohalikust Co-Marketist ja Viimsi Marketist Polli õunamahla, 2-liitrises kanistris. Väga hea mahl (kodus endal kahjuks pole õunamahla).
Meie ostame seda Lasnamäe Prismast ning Nõmme turult nende õuna-pirnimahla :) Meile ka meeldib :)

Zoozi tegemised

Netcat
Abikokk
2010-04-12 12:24:44
Positiivne - ma eeldan vähemalt, sest pudelit lahti kruttinud veel ei ole - leid selles mõttes, et lõpuks ometi ma avastasin koha, kus Eestis Kirschwasserit osta saab. Ega te ära ei arva... Maximast leidsin. Täitsa ehtne paistab välja, Saksamaal toodetud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kolhoositar
Kokaõpilane
2010-04-12 13:23:11
Aurora:
Silx:
Stardust:
Kust seda otsida võiks? Tartu Selverites-Rimides pole küll veel näinud...
Ma sain Tallinnast Pärnu mnt Kalevi kommipoest. http://www.kalev.eu/public/products/409_s.jpg
Tartus ka ilmselt Kalevi kommpioes saadaval.
Nägin nimetet toodet isegi Riia mnt äärses Co-marketis. Muid kalevi sokse oli seal letil ainult ühekaupa... naljakas pood ühesõnaga.
Kairit
Abikokk
2010-04-12 15:23:30
Liina:
Ma ostsin täna Kristiine Saunamessilt maasuitsu sinki, selline ehtne suitsutatud sink, see oli ikka nii hea. Tuli meelde lapsepõlv, kus vanaisa suitsusaunas liha suitsetas, täpselt sama lõhn ja maitse. Varem ma pole kuskilt seda müügil näinud.
Mul mees tõi ka seda sama sinki Kristiinest. On hea küll, terve külmkapp lõhnab nagu suitsusaun :-)
<< 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 >>