Profa Abikokk 2010-03-28 18:54:39 |
Adavere vabrikupoest pärit vinnutatud hobuselihaviilud. Ennem minemasõitmist autos kohe maitsesin ja läksin ostsin juurde. Metssea omad on samuti head. | |
Vernanda Abikokk 2010-03-28 21:05:53 |
esko talu joguritit ostan ma ka alati, kui sellega põkkun, peamiselt kaubamaja toidukas. ja see on ka ainus koht, kus kõldu carpacciot müüakse. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-28 21:58:34 |
Vernanda:
Psssst! See on ju saladus! :O
ja see on ka ainus koht, kus kõldu carpacciot müüakse. |
|
Profa Abikokk 2010-03-28 22:14:28 |
Pille:
Leedukad on sarnase asja aastaid tagasi välja mõtelnud, aga nüüd siis tean et meiltki võimalik saada.
Vernanda:
Psssst! See on ju saladus! :Oja see on ka ainus koht, kus kõldu carpacciot müüakse. |
|
Vernanda Abikokk 2010-03-28 23:20:18 |
ja mis kõige naljakam, saladus ka osale nende muudest edasimüüjatest. nõmme turul vaatas ka müüja viimati meid immeliku näoga, kui sealt küsisime... | |
Seenekas Abikokk 2010-03-28 23:40:35 |
Profa:
Eestis lihahobuseid ei kasvatata, huvitav, kust tooraine sel juhul tuleb? Või oli see kusagilt sissetoodud kraam?
Minu hobuste passides (või vetpassides) on lausa kirjas, et inimtoiduks liha kasutada ei kõlba. See on seotud teatud vaktsineerimistega, aga ma pole end sellega täpsemalt kurssi viinud. Adavere vabrikupoest pärit vinnutatud hobuselihaviilud. Ennem minemasõitmist autos kohe maitsesin ja läksin ostsin juurde. |
|
Profa Abikokk 2010-03-29 09:59:46 |
Seenekas:
Pole aimugi tooraine päritolust, aga tegu oli lahtiselt kaaluga müüdava, mitte väikestes kogustes pakendatud tootega.
Profa:
Eestis lihahobuseid ei kasvatata, huvitav, kust tooraine sel juhul tuleb? Või oli see kusagilt sissetoodud kraam?
Minu hobuste passides (või vetpassides) on lausa kirjas, et inimtoiduks liha kasutada ei kõlba. See on seotud teatud vaktsineerimistega, aga ma pole end sellega täpsemalt kurssi viinud.Adavere vabrikupoest pärit vinnutatud hobuselihaviilud. Ennem minemasõitmist autos kohe maitsesin ja läksin ostsin juurde. |
|
Vernanda Abikokk 2010-03-30 14:57:44 |
ma ostsin lapsele neid taarapõllu vaarika ja mustika krõbuskeid, aga kisub vägisi sinnapoole, et need süüakse ta eest ära... vastupidiselt näiteks kommidele :) | |
Silx Abikokk 2010-04-01 09:11:50 |
Kalevi uus tume šokolaad greibitükkidega on kohvi kõrvale lausa loodud. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Stardust Abikokk 2010-04-01 13:15:48 |
Silx:
Kust seda otsida võiks? Tartu Selverites-Rimides pole küll veel näinud... Kalevi uus tume šokolaad greibitükkidega |
|
<< < 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 > >> |