Hagari Pitsakohvik Tartus

M2ngutibi
Kokaõpilane
2008-07-27 18:33:06
Tartus zeppelini keskuses asub siis selline koht nagu Hagari pitsakohvik. Seal pakkutakse siis kõike- supid, praed, salatid, kuigi suurem rõhk on siiski pitsadel. Seal on võimalik nüüd saada ka igapäev päevapraadi, mis on üsnagi soodne (suur praad on kuskil 40-50 krooni ja väike siis 30-40 krooni.) Pitsade hinnad muidugi tunduvad natukene kallid, kuigi seda raha on nad maitseelamuse poolest väärt. Muidu pakuti seal ka sokolaadi-pähkli pitsat, mis oli lausa jumalik, kuid kahjuks on see hetkel menüüst välja läinud. Kas keegi on seal käinud? Kuidas on meeldinud? Mis on nagu seal kõige maitsvam?
Nämmu
Abikokk
2008-07-27 21:11:11
olen käinud paar korda pitsat söömas. 1 nimi oligi vist Hagari, igatahes päris rikkaliku lihakattega. Aga maitses kõik hea. Kui poodides tuuritamisest kõht tühi, võib sööma minna küll. Aga midagi erilist just pole. Rakvere sõbranna väitis, et pitsa maitseb PEAAEGU samahea kui kodulinnas :D

Kaie

Marju
Abikokk
2008-07-27 22:12:03
Jeesus, ma sõin seal maailma kõige halvemat suppi. See oli pakisupp, mis oli jahuga paksuks tehtud. Mul oli hirmus nälg, aga see supp oli nii jube, et ma ei suutnud pooltki ära süüa. Laps sõi pitsat. Ja pitsa oli lihtsalt mõttetu. Mitte kunagi enam ei sinna ega mõnda sarnasesse kohta ei lähe.
Aaloemahl
Abikokk
2008-07-27 23:46:29
Mina olen seal ainult päevapraadi söönud ja midagi erilist see polnud. No päevapraad vist ei saagi ju seda olla. Pitsat pole Tartu Hagarist ostnud veel. Mingi aeg Rakveres sai sealt üsna sageli pitsat ostetud ja siis oli küll hea.

sussi-sussi.blogspot.com

Riinyke
Kokaõpilane
2008-11-06 19:16:36
Tavaline pitsakas. Midagi erilist seal ei ole, aga pettuma pole ka pidanud. Siiani olen vaid pizzasi söönud.

Keegi pole patrioot tühja kõhuga.

Nämmu
Abikokk
2009-11-22 19:13:51
Antud koht nüüd mõnda aega suletud. Ja asemel juba mingi uus toitlustusasutus.

Kaie