Restoran SUNSET Pärnus

Profa
Abikokk
2008-06-30 02:28:36
Üks stiilsemaid kohti kuhu olen sel aastal sisse astunuid - Pärnu rannast otse kolmekümnendatesse. Mööbel, nõud, ettekandjad, sisustus, kõik meeldis. Kahjuks ei olnud ma sellest kohast teadlik, sisse läksime uudishimust ja eelarvamusega, et mis seal peale tavalise ööklubi siis veel on. Vastavalt sellele oli ka kõht ennem täis söödud. Millest on tuline kahju, kuna leppisime ainult kohvi ja pisikese pitsiga. Nüüd ma tean et Pärnus on olemas koht mis mulle meeldib söönud ma seal ei ole. Siit ka küsimus - kas keegi on rannahoone restoranis söönud ja kui, siis millise elamuse saanud? http://www.turismiweb.ee/ee/company/RESTORAN-KLUBI%20SUNSET/2469/ See alumine pildirida on restorani interjöör.

Profa köögipool

Kika
Abikokk
2008-06-30 21:04:52
mina olen seal korra lõunal käinud. talvisel ajal oli seal lõunapakkumine-eelroog, praad, kohv. (võib-olla on seal suvel ka lõunapakkumised?) kõik see oli väga normaalse hinna eest, ma täpselt ei mäleta, aga alla 100 krooni maksis see küll. toit oli maitsev, teenindus oli kiire. kui töökaaslane mind sinna kutsus, olin nats skeptiline... aga üllatusin positiivselt!! väga mõnus oli seal istuda, süüa ja aknast talvist randa vaadata.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-31 14:45:54
Pärnu Postimees teatab: Restoran Sunset pakub uut menüüd soodushinnaga Rannarestoran Sunset täiendas oma menüüd mitme omapärase roaga, mida saab novembris, restorani sünnipäevakuul, nautida tavapärasest hinnast viiendiku odavamalt. Sunseti tegevjuht Margit Kurn märkis, et restorani peakoka Tanel Minski ja kogu klubide Sunset, Atlantis ja Subboteja kontserni peakoka Priit Toomitsa koostatud ? la carte menüüsse jäid alles kõik restorani senised hittroad ja uutena lisati mitu omapärast ja põnevat rooga. Ehk pakub see info pärnakatele huvi..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ragne
Abikokk
2008-12-28 01:37:37
Pidasime ettevõtte jõulupidu Sunseti restoranis. Ütleme nii, et üldmulje jäi kesiseks ning teist korda seda kohta ei külastaks. Teeninduse koha pealt oli kõik hea ja millegi üle nuriseda ei saa. Toidud aga jäid oodatust tunduvalt madalamale. Eelroad mingit erilist emotsiooni ei tekitanud ning üldiselt oli kõik väga tavaline ning midagi silmapaistvat ei olnud. Suupistetest oli näiteks marineeritud liha ilmselgelt LIIGA äädikane ning peekonimundris hakkliha oli juba taldrikul lagunenud ning paistis välja kui lihtsalt üks hakkliha kuhi peekoniribadega. Hindeks annaks 5 punkti kümnest. Pearoaks olid kalkunivardad riisipallidega. Jällegi üks roog, kus erilist vau-faktorit ei olnud. Kusjuures toiduportsjon oli hämmastavalt väike. Kalkunitükid olid väikese varda otsas (liha oli kohati väga kiuline, kohati toores ja kohati küpsenud). Riisipallid taldrikul olid vist parim osa sellest pearoast. Hindeks annaks 4 punkti kümnest Magustoit oli aga tõeline kiitus. Selleks oli šokolaadifondant jäätise ja maisichipsiga. No tõeline elamus. Šokolaad voolas küpsetisest välja nii nagu peab ning kõrvale serveeritud hapukas kaste sobis ideaalselt selle maiuse juurde. Hindeks annaks kindlasti 10 punkti kümnest. Muidugi olustik väga hubane ei olnud ning kuidagi kõle oli vaadata otse külma ning tumedasse rannapimedusse. Muidugi võis asi olla ka selles et olime terve restorani peale (ja ka õhtu jooksul) ainsad kliendid, kuigi oli tegemist laupäeva õhtuga.

www.kokkama.ee

Sosku
Kokaõpilane
2009-01-29 19:29:32
Mina sõin seal mereandide suppi ja supi kohta küll ainult kiidusõnu on öelda. Klaar puljong ja puhtad maitsed.