ekstraktid

Blonduanna
Abikokk
2008-06-23 15:36:00
kallid köögikatad! kindlasti teate, kus oleks Tallinnas saadaval vanilli- ja kookoseekstrakti? siinkohal ei mõtle ma neid rufi essensse ja ka magusaid siirupeid vaid õiget ja ehktsat ekstrakti. aidake palun algajat kodukokka. Aitäh!

http://blondukokkab.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-23 21:44:44
Blonduanna:
kallid köögikatad! kindlasti teate, kus oleks Tallinnas saadaval vanilli- ja kookoseekstrakti? siinkohal ei mõtle ma neid rufi essensse ja ka magusaid siirupeid vaid õiget ja ehktsat ekstrakti. aidake palun algajat kodukokka. Aitäh!
Blonduanna, vanilliekstraktide kohta võid lugeda siit. Kookosekstrakti kohta kahjuks ei tea..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2008-06-24 15:57:43
Kookoseekstraktist ei ole kuulnudki, kuid ise olen ostnud piparmündi-, mandli-, vaarika-, vanilli- ja apelsiniekstrakti. Aga Eestist on vähe selliseid asju saada, Helsingis ei kohanud ka peale mandli, rummi ja vanilli ühtegi looduslikku ekstrakti.

Zap*

Marit_S
Kokaõpilane
2008-06-24 18:06:02
lihtsalt yks rumal kysimus - kas essents ja ekstrakt t2hendavad sama asja?

hea toit

Gegegerda
Abikokk
2008-06-28 15:07:31
Zapxpxau:
Kookoseekstraktist ei ole kuulnudki, kuid ise olen ostnud piparmündi-, mandli-, vaarika-, vanilli- ja apelsiniekstrakti. Aga Eestist on vähe selliseid asju saada, Helsingis ei kohanud ka peale mandli, rummi ja vanilli ühtegi looduslikku ekstrakti.
Kusjuures mina nägin täna vanilli-, apelsini-, sidruni-, mandli- ja kohviekstrakte müügil Lasnamäe Centrumi Rimis.

www.gegegerda.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-28 15:41:07
Marit_S:
lihtsalt üks rumal küsimus - kas essents ja ekstrakt tähendavad sama asja?
Kuidas kunagi. Põhimõtteliselt on nii, et ekstrakt on looduslik ja essents võib olla kunstlik, aga seda tasub alati paki pealt hoolega uudistada. Suurbritannias tähistab vanilla essence nt kunstlikku aseainet, vanilla extract ehtsat kraami. Aga USAs on müügil "imitation vanilla extract" :) Keeruline, eksole..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com